Kanal 5 viser flere danske landskampe

Alle danske fodboldlandskampe frem mod EM i 2016 bliver vist på Kanal 5. Kanalen viser også slutrunden.
Landsholdets kampe de næste knap to år bliver vist på Kanal 5.
Landsholdets kampe de næste knap to år bliver vist på Kanal 5. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Danmarks fodboldlandskampe frem til EM-slutrunden i 2016 bliver vist på Kanal 5.

SBS Discovery oplyser fredag i en pressemeddelelse, at selskabet har købt retten til at vise Danmarks testkampe i samme tidsrum. De skal vises på Kanal 5.

Kanal 5 har i forvejen rettigheden til at vise kvalifikationskampene frem mod EM-slutrunden i Frankrig i 2016 og frem mod VM-slutrunden i Rusland to år senere.

- Vi er rigtig glade for at have rettigheden til landsholdet og ikke mindst alle kampe, som holdet spiller i 2015.

- Vi har haft flotte seertal til alle kampe, så at vi bliver den eneste tv-kanal, som viser landsholdet, gør, at vi kan tage fuldt ejerskab af rettigheden, siger Christian Kemp, administrerende direktør for SBS Discovery Media.

I 2015 afslutter Danmark den nuværende EM-kvalifikationsturnering, og landsholdet skal, ifølge pressemeddelelsen, desuden spille to eller tre testkampe.

- 2015 byder på en række spændende og vigtige landskampe for herrelandsholdet - både i EM-kvalifikationen og venskabskampe.

- Vi er glade for at have SBS som fast samarbejdspartner på alle kampe, så vi sammen kan skabe den rette stemning og opbakning til landsholdet, siger Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU.

Danmark møder fredag aften Serbien i en EM-kvalifikationskamp. En sejr vil bringe Danmark et stort skridt tættere på slutrunden.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.