Kan Remee klare både X Factor og baby?

Den nybagte far går en travl tid i møde, for X Factor skydes i gang i starten af januar, og det kan give sved på panden for de fleste, når både baby og en travl karriere skal passes.
Remee fortæller om familielivet til X-factor pressemøde.
Remee fortæller om familielivet til X-factor pressemøde. FOTO: Scanpix

Remee er vant til at arbejde meget og tilpasser det nemt med sit hjemmeliv.

Så selvom han for kort tid siden blev far til en lille pige, Kenya, ser han ingen problemer i at give den fuld gas med X Factor, som går i gang 8. januar.

- Jeg har sat mit liv op, så det rent logistisk kan rumme, at jeg bruger meget tid på arbejde, men at jeg også kan lide at bruge meget tid derhjemme. Så jeg bor jo nærmest, hvor jeg har studier. Der er kontor i samme ejendom, og for det meste tager jeg også alle møder i samme ejendom. Lige så snart jeg har en time, hvor jeg ikke skal noget på kontoret eller i studiet, så er jeg hjemme. Så jeg bruger kun tid på de helt essentielle ting i forhold til mit arbejde, og det fungerer fint, siger han til Billed Bladet

Bruger kun tid på det nødvendige

Den garvede X Factor-dommer fortæller, at selvom der bliver travlt i starten af 2016, er der stadig en masse ting, som har ændret sig, siden han blev far i slutningen af august.

Han har valgt visse opgaver fra, fortæller han.

De opgaver han har sagt ja til, er baseret ud fra et mere menneskeligt udgangspunkt og ikke så kommercielt som tidligere. Men den populære dommer slår samtidig fast, at de grundværdier han havde tidligere, stadig er de samme, som han har i dag.

Du kan se 9. sæson af X Factor fra den 8. januar klokken 20 på DR1.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.