Kakerlakker og kattelort skabte drama i solcenter

I Thisted begik en mand i flere tilfælde hærværk mod et solcenter.
Forhåbentlig kan det kunderne i Thisted-solcentret snart smile igen uden fare for at blive afbrudt af kakerlakker og andet ubehageligt.
Forhåbentlig kan det kunderne i Thisted-solcentret snart smile igen uden fare for at blive afbrudt af kakerlakker og andet ubehageligt. Foto: SCANPIX arkiv

De kom for at få sommerkulør, men i stedet fik de et chok. En række solariekunder i Thisted har haft ubehagelige oplevelser i et lokal solcenter, skriver Nordjydske.dk.

To gange er der blevet der smidt kattelort ind i Luxura Solcenter i Nygade. I sidste uge blev en portion ni centimeter lange - og spillevende - kakerlakker sluppet løs i centret. Og for et par uger siden fik en mor og hendes datter sig en rigtig grim forskrækkelse, da en mand sparkede løs på døren ind til det rum, hvor moderen lå og tog kunstig sol.

Thisted Politi melder nu, at chikanen er opklaret. En 36-årig mand har erkendt de fire episoder af hærværk, som begyndte i april. Politiet vil ikke sige noget om motivet, men finder det sandsynligt, at der kan ligge nogle nabostridigheder bag.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.