Kærlighed søges: Ruud er pigernes favorit-landmand

Ruud Derks jagter kærlighed i TV 2-programmet "Landmand søger kærlighed". Men det er ikke nemt, at sende pigerne hjem.
22-årige Ruud Derks fra Hobro-egnen leder efter den store kærlighed i "Landmand søger kærlighed".
22-årige Ruud Derks fra Hobro-egnen leder efter den store kærlighed i "Landmand søger kærlighed".
Foto: Anders Brohus/TV 2

Kan man snakke om favoritter i TV 2's nye sæson af "Landmand søger kærlighed", så må Ruud Derks være favoritten til at finde kærligheden.

I hvertfald var ikke færre end 126 kvinder småforelskede på forhånd og havde skrevet brev til gedefarmeren med de hollandske rødder. Det var rekordmange, så 22-årige Ruud fik en overvældende start på kærligheds-jagten.

- Det er da fedt, at der er nogen, der synes, at det ikke er helt så tosset med en gedefarmer, sagde han, da der blev taget hul på den nye sæson mandag aften.

Hårdt at sende en pige hjem

Blandt de 126 bejlere valgte Ruud fem ud og allerede i første afsnit sendte han den første pige hjem.

- Det var slemt at skulle smide en hjem. Jeg er lidt følsom, så det er ikke sjovt. Og det var mega underligt i starten. Så godt kendte jeg dem jo heller ikke, så det er først senere, man finder ud af, om det var fornuftigt eller ikke, siger Ruud til BT.

Ruud skal sende en en pige mere hjem, inden de sidste tre flytter ind på gården ved Hobro. Det sker efter en gruppedate senere i programrækken.

- Det var heller ikke nemt at sende en hjem til sidst. Der havde jeg bare bedre tid - og så havde jeg lært dem at kende, siger Ruud til BT.

Lærer noget om sig selv

Det er et vennepar til Ruud, der har meldt ham til programmet, fordi de gerne ser, at han får en kæreste, skriver TV 2.

Men Ruud er også selv indstillet på at få noget ud af sin medvirken. Og hvis det ikke ender med en sød kæreste, så håber han som minimum, at han lærer noget om sig selv.

 

De fire andre

Der er fem deltagere i alt. Blandt dem er også 60-årige Jens, der efter 30 års ægteskab ikke længere er sammen med sin kone.

– Jeg har gået alene i et lille års tid, og så synes jeg, at det var på tide at finde en anden at bo sammen med, har Jens fortalt til TV 2.

De sidste tre er 30-årige Dennis, Claus på 44 år og Michael på 35 år.

"Landmand søger kærlighed" sendes på TV 2 mandag aften klokken 20.00.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.