Kærlighed på jobbet: Liselotte og Carsten blev gift i 350S

Buschaufførerne Carsten og Liselotte mødte hinanden på arbejdspladsen. I fredags blev de viet i bus 350 S, iklædt uniformer.
45-årige Liselotte og 49-årige Carsten fik hinanden i 350 S. De er begge buschauffører på ruten og mødte hinanden, da de startede i jobbet for to år siden.
45-årige Liselotte og 49-årige Carsten fik hinanden i 350 S. De er begge buschauffører på ruten og mødte hinanden, da de startede i jobbet for to år siden. Foto: Privat

Arbejde kan føre meget med sig. Blandt andet kærlighed. Carsten og Liselotte, der begge kører ruten 350 S fra Ballerup til Dragør mødte hinanden på jobbet - det vil sige i bussen. Derfor skulle deres bryllup også foregå her.

I fredags sagde de så ja til hinanden i 350 S, mens bussen holdt stille på pladsen i Gladsaxe.

- Liselotte blev hentet af vores chefer hjemme, hvor vi bor, og så ventede jeg på hende ved bussen. Vi blev viet inde i selve bussen, fortæller Carsten fra Spanien, hvor han og Liselotte lige nu er på bryllupsrejse.

Liselottes niece havde bagt bryllupskagen (privatfoto).

Parret faldt for hinanden, da de begge startede i Arriva for to år siden. De kører begge 350 S fra Ballerup til Dragør. Nogle gange kører de lige efter hinanden, andre gange afløser de hinanden. De er begge vilde med deres job, og derfor var det også oplagt, at brylluppet skulle foregå i bussen, synes Carsten.

- Det er fantastisk at køre bus. Og så har vi begge været gift tidligere og har prøvet alt det med kirke, så det skulle det ikke være igen.

Bryllupstøjet var heller ikke så svært at beslutte sig for.

- Det er uniformerne, der har gjort os lykkelige. Det er jo på arbejdet, vi har mødt hinanden, så det kunne ikke være anderledes, fortæller Carsten.

Multikulturelt ritual

Vielsen blev foretaget inde i bussen med passagererne som glade tilskuere. Liselotte og Carsten havde besluttet, at det skulle være viceborgmester i Gladsaxe - Serdal Benli - der skulle stå for ritualet.

- Arriva er en ret multikulturel virksomhed. Så vi ville gerne have en udlænding til at gøre det. Det passede bare godt, at det var ham, og folk syntes, det var fantastisk, siger Carsten.

Lige nu nyder det nygifte buschauffør-par solens stråler i Spanien, og på tirsdag efter pinse venter passagerne i 350 S.

- Cheferne bakkede op hele vejen, fortæller Carsten om sit og Liselottes alternative bus-bryllup.(Privatfoto)

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.