Kære Emilie: Familien skriver rørende brev

Familien til den forsvundne 17-årige Emilie Meng har skrevet et rørende brev i håb om, at hun snart vender hjem.
Emilie er sidst set søndag morgen. Privatfoto brugt med tilladelse fra familien
Emilie er sidst set søndag morgen. Privatfoto brugt med tilladelse fra familien Privatfoto

- Kære Emilie.

Sådan begynder et meget rørende brev, som familien har skrevet til forsvundne Emilie Meng. De opfordrer folk til at dele det så bredt som muligt, så brevet kan nå frem til den 17-årige pige, der for en uge siden forsvandt sporløst i Korsør natten til søndag.

Sagen har optaget danskere mere og mere, og flere hundrede frivillige har ledt efter pigen. Stadig ser det ud til, at alle - inklusive politiet - er på bar bund.

Brevet handler om, at livet som teenager ikke altid er let. Og familien beder Emilie om snart at komme tilbage. Her er det i sin fulde længde:

"Kære Emilie

Livet som teenager er ikke altid nemt. Der vil være lektier der skal laves, aftaler der skal overholdes, venskaber der skal plejes, og samtidig skal der være plads til indimellem at have diskussion med mor, far eller søskende.

Jeg husker selv første gang, jeg var utilfreds og løb væk hjemmefra. Jeg har nok ikke været så gammel, for jeg havde pakket absolut ingenting i rygsækken, jeg havde med. Jeg forsøgte bare at være stædig i håb om, jeg ville blive stoppet på vej ud ad døren. Jeg nåede akkurat lige at ligge ude i forhaven på en bænk i en halv time, før jeg pænt måtte gå op, banke på og komme med en undskyldning.

Kære Emilie

Dengang jeg blev konfirmeret, pjækkede jeg altid fra timerne i kirken. På én eller anden måde fik jeg altid charmet mig til et "tilstedeværende kryds", selvom jeg var der 2 ud af 10 gange.
Jeg har aldrig nogensinde været troende, men Emilie, for første gang nogensinde har jeg bedt til Gud. Jeg ved ikke, hvor du befinder dig. Jeg ved ikke, om du er løbet væk for at få et pusterum fra dagligdagen. Men jeg håber inderligt, at du sidder ét eller andet sted, overvejende om snart at komme hjem.

Kære Emilie

Jeg savner dig rigtig meget. Vi savner dig rigtig meget. Du bliver 18 år her d. 31 juli (det er altid nemt at huske datoen, fordi din moster har fødselsdag samme dag). Du bliver nødt til at komme hjem og fejre det med os andre. Jeg kommer nok ikke til at vinde Masterchef på det, men jeg lover, at så bager jeg en kage!

Kære Emilie

Lige meget hvad der er sket, så er der intet, der er så slemt, at vi ikke kan klare det sammen.
Venner vil komme og gå. Kærester vil blive udskiftet. Men familie vil altid være familie.
Så Emilie, hvis du sidder derude og læser med.. Vær nu sød at komme hjem igen.
Hvis vi bare står sammen, kan vi klare hele verden..

Fra hele din familie
Meng/Witzner/Holck Andersen"

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.