Kæmpe teleselskab lukker butikker i Danmark

I morges meddelte Telenor, at fem butikker vil blive lukket og 79 af deres ansatte vil blive fyret.
Telenor fyrer 79 medarbejdere og lukker fem butikker i Danmark.
Telenor fyrer 79 medarbejdere og lukker fem butikker i Danmark. Foto: Scanpix/Arkiv

Da medarbejderne i Telenor lagde sig til at sove i går, var det med en besked om, at der i dag vil ske en række afskedigelser.

I dag kom det kedelige budskab frem, at Telenor vil lukke fem butikker i Danmark og i den forbindelse afskedige 79 ansatte. Det skriver TV 2.

De fem butikker ligger i Randers (Brødregade), Hørsholm, Kongens Nytorv, Amager Centeret og i City2 Taastrup.

Meddelelsen til Telenors medarbejdere er, at de mange fyringer og masselukningen sker som en del af ”en række organisatoriske ændringer”, skriver TV 2. Jesper Hansen forklarer i en pressemeddelelse, at fyringer er en "ændring af holdopstillingen".

- I et presset marked som det danske, har vi kontinuerligt behov for at kigge vores forretning efter i sømmene og tage hånd om vores udfordringer for at kunne blive så effektive og agile som muligt. Og som en del af den radikale transformation vi gennemgår, er der løbende behov for, at vi tilpasser vores organisation og ændrer på holdopstillingen for at kunne levere bedre. I nogen tilfælde betyder det desværre at det er nødvendigt at sige farvel til gode kollegaer, siger Jesper Hansen, administrerende direktør i Telenor Danmark i en pressemeddelelse.

Telenor er en norsk koncern, der i dag har 63 butikker i Danmark. Dermed lukker firmaet næsten hver tiende butik i Danmark.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.