Kæk skuespiller deler skoleminder om prins

Den Oscar-vindende skuespilleren Eddie Redmayne løfter sløret for, hvordan det var at gå på privatskole og spille rugby med prins William.
Eddie Redmayne har vundet en Oscar for sin hovedrolle i filmen "Teorien om alting".
Eddie Redmayne har vundet en Oscar for sin hovedrolle i filmen "Teorien om alting". Foto: Taylor Jewell/TAYLOR JEWELL/INVISION/AP

Royal eller ej, så har de fleste kongelige også gået i skole engang.

Og selv om omverdenen ikke ofte hører sjove anekdoter fra de kongeliges svundne skoletid, så hænder det alligevel af og til, at en af deres tidligere skolekammerater åbner op om tiden på skolebænken.

Det er netop, hvad den Oscar-vindende skuespiller Eddie Redmayne, der blandt andet har spillet med i storfilmen "Den danske pige", for nylig gjorde i et interview i det amerikanske talkshow "Watch What Happens Live".

Britiske Eddie Redmayne har nemlig i sin tid gået i skole med prins William på den prestigefyldte privatskole Eton. Og her spillede de to blandt andet rugby sammen.

- Det var fedt for os at spille rugby med prins William, for du kunne spille frit, fordi alle spillerne fra de andre skoler gik efter at tackle ham, så de kunne fortælle deres familier derhjemme, at de havde tacklet prins William, fortalte Eddie Redmayne i interviewet, hvor han også delte andre sjove minder fra tiden på privatskolen.

- Rugbybanerne lå ret langt væk, husker jeg. Han havde livvagter over alt, og de ville køre. Så der var altid kamp om, hvem der kunne fedte sig ind på ham og livvagterne, så de kunne få et lift til rugbybanerne og tilbage, husker den 34-årige skuespiller.

Eddie Redmayne indrømmer dog, at prins William var langt den bedste af de to til at spille rugby.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.