Kåring: Her er Årets Arbejdsplads

Virksomheden, som nu er kåret som Årets Arbejdsplads, går meget op i uddanne elever.
Scandic Hotel Aarhus er Årets Arbejdsplads. Fra venstre: Direktør for Scandic Hotel Aarhus City, Nina Carlslund, arbejdsmiljø-repræsentant på hotellet, Kristian Worm, tillids-repræsentant på hotellet, Ryan Buch, og yderst til højre formand for 3F, Per Christensen.
Scandic Hotel Aarhus er Årets Arbejdsplads. Fra venstre: Direktør for Scandic Hotel Aarhus City, Nina Carlslund, arbejdsmiljø-repræsentant på hotellet, Kristian Worm, tillids-repræsentant på hotellet, Ryan Buch, og yderst til højre formand for 3F, Per Christensen. Foto: Søren Zeuth

Hotellet Scandic Aarhus City i Aarhus er kåret af 3F som Årets Arbejdsplads 2016.

Begrundelsen er blandt andet, at Scandic Aarhus City har et særligt fokus på bæredygtighed og miljø.

- I får mest muligt ud af de materialer, der bruges i hverdagen, bruger mindre vand, nedbringer fysisk skrald og bruger solcelle-energi, sagde 3F's forbundsformand Per Christensen ved prisoverrækkelsen, der fandt sted ved en 3F-erhvervskonference i København.

Det skriver Fagbladet 3F.

Stærk kultur 

3F-formanden pointerede også, at Scandic Aarhus City går meget op i at uddanne elever.

- Kulturen for det er så stærk, at mange af virksomhedens elever har vundet medaljer ved konkurrencer. Det er et stærkt ansvar at påtage sig for fremtiden i den branche, sagde han.

Endelig nævnte Per Christensen, at hotellet har ansatte fra 21 lande:

- Det gør hverdagen udfordrende. Men det opfattes ikke som en begrænsning, men som en styrke.

Samarbejde med ledelse

Vikan A/S, der især laver børster til professionel rengøring, og Drift Herning - kommunens afdeling for vej, park og rengøring - delte andenpladsen. Også de virksomheder fik stor anerkendelse fra prisens dommerkomite.

Ifølge medlem af dommergruppen, administrerende direktør i PensionDanmark, Torben Möger Petersen, har alle de bedste virksomheder en stærk historik for tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere.

I alt var 90 virksomheder indstillet til prisen i år af deres egne medarbejder.

I år er det 25. gang, at prisen Årets Arbejdsplads uddeles.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.