K-profils nye partner: Laber Miss Danmark-blondine

Den konservative politiker skal svinge en smuk kvinde rundt på dansegulvet de næste måneder.
Den konservative politiker har fået en smuk, men travl læremester.
Den konservative politiker har fået en smuk, men travl læremester. Foto: Scanpix

Det er noget af en steg, den konservative Rasmus Jarlov skal svinge rundt på gulvet, når 'Vild med dans' skydes i gang i næste uge.

TV2 præsenterede i går de par, der skal dyste på chachacha, rumba, tango med mere, og man må sige, at de Konservatives beskæftigelsesordfører har været heldig, da de 12 professionelle dansere blev fordelt mellem 'nydanserne', som TV2 ynder at kalde amatørerne på dansegulvet.

Jarlovs læremester er 24-årige Mille Funk. Hun får et yderst travlt efterår, for samtidig med den benhårde dansetræning, skal hun forberede sig til skønhedskonkurrencen Miss Danmark.

- Det bliver rigtig travlt, men også sjovt og spændende, siger Mille Funk til tv2.dk.

Mille Funk dyster pt. mod 30 unge piger i ’Miss Danmark’-konkurrencen, der senere bliver kogt ned til fem. Hvis hun skulle være så heldig at vinde, går hun videre til den internationale ’Miss World’-konkurrence.

Og det kan godt blive et rigtig presset program, hvis hun og Rasmus Jarlov samtidig går hele vejen i 'Vild med dans'.

- Hvis jeg skulle være så heldig at nå i finalen i 'Vild med dans' og samtidig har vundet Miss Danmark, skal jeg rejse til Kina lige bagefter, hvor Miss World bliver afholdt 19. december. Men det ville da være helt vildt, hvis jeg lige skulle vinde ud af de 30 piger, siger hun til tv2 og tilføjer:

- Men jeg glæder mig vildt meget til begge ting.

Jarlov og Mille. De klæ'r da hinanden godt. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.