K-profil med i Vild med dans: ”Allan Simonsen er forbillede”

Der skal trænes om aftenen, når møderne på Christiansborg er overstået.
Nogle opfatter mig som en hård, borgerlig maskine, og jeg vil gerne have, at folk også kan se en anden side af mig, for jeg har også en blødere side, siger Rasmus Jarlov
Nogle opfatter mig som en hård, borgerlig maskine, og jeg vil gerne have, at folk også kan se en anden side af mig, for jeg har også en blødere side, siger Rasmus Jarlov Foto: Katrine Emilie Andersen/arkiv/Scanpix

Deltagerholdet til den kommende sæson af TV2-programmet ’Vild med dans’ er ved at tage form.

Tidligere tirsdag meldte rocksangerinden Sharin Foo sig klar til danskekonkurrencen, og nu bliver feltet udvidet med en politiker. TV2 kan således fortælle, at det konservative folketingsmedlem Rasmus Jarlov skal prøve kræfter med alt fra tango og wienervals.

Han tror dog ikke, at talentet rækker til en finaleplads.

- Jeg vil gøre mit allerbedste, det vil jeg virkelig, men jeg tror ikke, jeg er blandt favoritterne. Måske kan jeg lave en "Allan Simonsen", han er mit store forbillede, siger Jarlov, der afslører, at han ikke har danset særligt meget i sine 38-årige liv.

Til dagligt passer han en række ordførerskaber for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg. Han er blandt andet beskæftigelsesordfører og forsvarsordfører. Rasmus Jarlov er desuden kendt for at gå til stålet i kontroversielle diskussioner på Facebook – blandt andet om karrierekvinder.

En anden side

Nu har Rasmus Jarlov netop meldt sig til danseprogrammet for at give danskerne et andet indtryk af sig selv.

- Jeg er rigtig spændt på, hvordan folk kommer til at reagere på det. Nogle opfatter mig som en hård, borgerlig maskine, og jeg vil gerne have, at folk også kan se en anden side af mig, for jeg har også en blødere side, siger Rasmus Jarlov, der forventer, at der skal trænes om aftenen, når arbejdsdagen på Borgen er ovre.

Indtil videre er ni af navnene på nydanserne offentliggjort. Rasmus Jarlov skal konkurrere mod sangerinden Sharin Foo, "Badehotellet"-skuespillerinden Ena Spottag, "SJIT Happens"-skuespillerinden Stephania Potalivo, sangeren James Sampson, basketballspilleren Chris Christoffersen, Cirkus Arena-kronprinsen Patrick Berdino, skuespillerinden Søs Egelind og skuespilleren Sami Darr.

Rasmus Jarlov og co. skal danse første gang 9. september.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.