Jysk vicevært vinder formue MEN stopper ikke med at arbejde

"Jeg rystede over det hele," fortæller viceværten, der blev millionær.
12, 5 millioner rullede ind på bankkontoen. Ganske rart, ikke sandt?
12, 5 millioner rullede ind på bankkontoen. Ganske rart, ikke sandt? Modelfoto: SCANPIX arkiv

Det er en vild historie, men den er god nok. En 50-årig jysk mand fra Sønderborg scorede den helt store gevinst i Lotto. Han beholder sit job som vicevært, men har brugt nogle af pengene på at købe den campingplads, hvor han har været fastligger i mange år.

JydskeVestkysten har interviewet den heldige vicevært, John Vincent Nilsson. Han 12,5 millioner kroner på syv rigtige rækker i Lotto i marts i år, men har ikke tidligere fortalt om sit held. Det gør han dog i samtalen med JyskeVestkysten, som han møder til sin overtagelses-reception på Madeskov Camping, som han nu er stolt indehaver af.

- Jeg rystede over det hele, men i dag er den der 'hænderne oppe over hovedet' fornemmelse væk. Jeg har fået fin rådgivning af eksperterne fra Danske Spil, og for mig er det vigtigt at beholde min identitet, siger den 50-årige lottomillionær, der har begge ben solidt plantet i den sønderjyske muld.

Han er vicevært for 35 lejemål hos Thordsen Udlejning og har tænkt sig med at fortsætte det job. Fremover vil han om sommeren dog koncentrere sig om sin campingplads.

I ni år har han haft sin gang på pladsen som fastligger, og skørt nok så sagde han ofte til den tidligere indehaver, at han ville købe pladsen, når han vandt i lotto. Og det gjorde han så i marts. 

Ifølge Jyske Vestkysten var den tidligere indehaver flad af grin, da hendes trofaste fastligger bekendtgjorde, at nu havde han sådan set vundet og ville købe pladsen.

Men købe pladsen - det gjorde han. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.