Jysk klub klemmer sig med i slutspil

Skanderborg sørgede med et comeback i anden halvleg for, at der var spænding om den sidste plads i slutspillet
En plads i slutspillet til den glade vinder. Og udsigt til fem måneders ufrivillig ferie for de tre slukørede tabere. Sådan kan man sætte tingene skarpt op før 26. og sidste runde i Boxer Herreligaen i håndbold, der bliver afviklet onsdag aften. Playmaker for Århus Håndbold nr. 11 Henrik Hansen i nærkamp med BSV's nr. 23 Stefan Hundstrup.
En plads i slutspillet til den glade vinder. Og udsigt til fem måneders ufrivillig ferie for de tre slukørede tabere. Sådan kan man sætte tingene skarpt op før 26. og sidste runde i Boxer Herreligaen i håndbold, der bliver afviklet onsdag aften. Playmaker for Århus Håndbold nr. 11 Henrik Hansen i nærkamp med BSV's nr. 23 Stefan Hundstrup. Foto: JOACHIM LADEFOGED/POLFOTO

Der var drama og vild kamp om den sidste plads i slutspillet for fire håndboldmandskaber i Boxer Herre Ligaen.

Det blev Århus Håndbold, som snuppede pladsen med en sejr på 28-26 ude over Skanderborg.

Dermed missede Sønderjyske, Ribe-Esbjerg og Mors-Thy en plads i slutspillet og kan nu gå på tidlig sommerferie.

Det var ellers lige ved at glippe for Århus Håndbold, som var på rette spor med en føring på 16-11 ved pausen, men det blev der hurtigt lavet om på i anden halvleg.

Aarhusianerne mistede styringen på kampen og tabte lynhurtigt den ellers solide føring i anden halvleg, hvor Skanderborg kom flot tilbage.

Skanderborg førte 23-22, inden Århus Håndbold fik afgjort kampen i de sidste 10 minutter. Med tre mål i træk kom Århus Håndbold foran 25-23 og senere også 28-24.

Ribe-Esbjerg missede på grund af Aarhus-mandskabets sejr den spinkle chance for at komme i slutspillet, selv om Ribe-Esbjerg hjemme vandt 26-24 over Mors-Thy.

Sønderjyske tabte hjemme 24-29 til Team Tvis Holstebro, som blev hæmmet af en alvorlig skade hos Michael Damgaard.

Tvis-topscoreren, som på dagen fyldte 25 år, kom til skade med sin venstre hånd og havde en stor bule ved håndleddet. Backen blev midt i første halvleg kørt væk i ambulance på sygehuset for at blive undersøgt.

Skjern vandt 34-26 ude over bundholdet Lemvig-Thyborøn. Skjern førte allerede så stort som 18-6 ved pausen.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) vandt 22-20 hjemme over GOG.

KIF Kolding København slog på udebane HC Midtjylland med 30-28, mens Aalborg Håndbold vandt 27-22 ude over Odder Håndbold

I slutspillet er følgende otte hold klar: KIF Kolding København, Aalborg, BSV, Skjern, Team Tvis Holstebro, HC Midtjylland, GOG og Århus Håndbold.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.