Jyllingevej er igen åben for trafik

Et trafikuheld lammede tirsdag morgen Jyllingevej i Rødovre, men vejen er nu genåbnet, oplyser politiet.
Trafikken på Jyllingevej var tirsdag morgen gået i stå i flere timer, da en lastbil havde sat sig fast under en gangbro.
Trafikken på Jyllingevej var tirsdag morgen gået i stå i flere timer, da en lastbil havde sat sig fast under en gangbro. Foto: KENNETH MEYER/POLFOTO

Trafikken på Jyllingevej i nærheden af København er tirsdag eftermiddag igen så småt begyndt at bevæge sig efter at have været stillestående i flere timer, da en lastbil tidligt tirsdag morgen satte sig fast under en gangbro, der går over vejen i Rødovre.

Den store forsinkelse skyldtes, at undersøgelser viste, at broen af sikkerhedsmæssige årsager skulle understøttes noget mere, så Jyllingevej forblev spærret i begge retninger mellem Tårnvej og Rødovrevej.

- Vi har genåbnet vejen, men dog er kun et spor farbart med retning ud af byen, siger vagtchef hos Vestegnens Politi, Brian Holm.

- Det vil nok give nogle gener her i eftermiddagens myldretrafik, men der vil ikke blive åbnet flere spor før formentlig en gang i nat, når vi kan tage brostøtten ned på et tidspunkt, hvor det vil genere trafikken mindst muligt, siger han.

De første meldinger gik på, at vejen ville genåbne omkring klokken 9:00, så blev det udsat til klokken 12:00, men bilisterne måtte vente til klokken cirka 13:00, før der igen blev åbnet for trafikken.

Vagtchefen kan ikke fortælle, hvor mange bilister som har påvirket af uheldet, men siger at trafikken på strækningen har været "massivt udfordret".

Uheldet med lastbilen er sket ud for Jyllingevej nummer 193, oplyser politiet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.