Juventus hapser målræv fra Atlético Madrid

Mario Mandzukic skifter efter blot en enkelt sæson i Atlético Madrid til de tabende CL-finalister Juventus.
Mario Mandzukic har spillet i Atlético Madrid siden 2014.
Mario Mandzukic har spillet i Atlético Madrid siden 2014. Foto: Andres Kudacki/AP

Den italienske storklub Juventus har sikret sig endnu mere nyt blod til klubbens angreb i form af kroaten Mario Mandzukic.

På den italienske klubs hjemmeside bekræfter angriberen selv overgangen fra Atlético Madrid til Juventus, som træner Massimiliano Allegri allerede tidligere havde bebudet ville finde sted.

Dermed blev det blot til en enkelt sæson for Mandzukic i Atlético Madrid, hvor angriberen scorede samlet 20 mål i alle turneringer.

- Det føles godt at være landet. Jeg har været her for at spille to gange, og jeg kan godt lide Juventus og byen. Jeg håber, jeg kommer til at trives her. Jeg vil gøre mit bedste og kæmpe for min nye klub. Det gør jeg altid, siger kroaten til Juventus' hjemmeside.

Rent formelt har Mandzukic endnu ikke underskrevet kontrakten på, hvor lang tid han skal være i Juventus.

Mandzukic bliver sommerens andet store angriberindkøb hos de italienske mestre. Tidligere har klubben også sikret sig stortalentet Paulo Dybala fra Palermo for knap en kvart milliard kroner.

I forvejen råder klubben over argentineren Carlos Tévez, der dog sættes i forbindelse med et muligt sommerskifte væk fra Juventus.

Det er i øvrigt tredje klubskifte i træk, hvor Mandzukic skifter til den tabende Champions League-finalist.

I 2012 skiftede han til Bayern München, der netop havde tabt til Chelsea i finalen, mens han i 2014 skiftede til Atlético Madrid, der var blevet besejret af bysbørnene Real Madrid i den prestigefyldte finale.

I år tabte Juventus 3-1 til Barcelona i Champions League-finalen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.