Juventus forlænger med spansk angrebsprofil

Alvaro Morata har forlænget sin aftale med Juventus, så den løber frem til sommeren 2020.
Den spanske angriber Alvaro Morata har forlænget sin kontrakt med Juventus frem til sommeren 2020.
Den spanske angriber Alvaro Morata har forlænget sin kontrakt med Juventus frem til sommeren 2020. Foto: Paolo Lazzeroni/free

Den spanske angriber Alvaro Morata har signaleret sit fulde engagement i den italienske klub Juventus ved at forlænge kontrakten med Serie A-klubben.

- Alvaro Morata har underskrevet en ny kontrakt, som betyder, at han bliver i klubben frem til den 30. juni 2020, oplyste Juventus torsdag.

Moratas oprindelige kontrakt med Juventus stod til at udløbe i juni 2019.

Den spanske angriber kom til Juventus på en femårig aftale i 2014, som kostede Juventus cirka 150 millioner kroner.

Det forventes ifølge AFP, at nyheden vil lægge en dæmper på italienske medier, som i en periode har været kritiske over for spanierens lyst til at spille i Juventus efter en række middelmådige præstationer.

Morata var skadet i begyndelsen af sæsonen, men scorede blandt andet i Juventus' 2-0-sejr over Sevilla i Champions League i september, hvilket gav ham yderligere kredit i de italienske medier og blandt klubbens fans.

Alvaro Morata blev populær i sidste sæson i Juventus, da han var medvirkende til, at Juventus nåede hele vejen til Champions League-finalen, hvor klubben tabte til FC Barcelona.

Efter disse præstationer begyndte snakken om, at Real Madrid skulle være interesserede i at hente Morata hjem til Madrid.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.