Juventus-angribere: Målmand var fantastisk

Juventus-angriberne roser Olympiakos-målmand Roberto, efter onsdagens 0-1-nederlag i Champions League.
Juventus-angriberen Alvaro Morata var ikke tilfreds med sin egen indsats.
Juventus-angriberen Alvaro Morata var ikke tilfreds med sin egen indsats. Foto: Petros Giannakouris/AP

De italienske mestre fra Juventus måtte onsdag aften skuffende forlade Champions League-opgøret ude mod græske Olympiakos med et 0-1-nederlag i bagagen.

Nederlaget skyldes især en fantastisk præstation af grækernes målmand, Roberto, som ved flere lejligheder leverede store redninger.

Efter kampen erkender Juventus-angriberen Carlos Tévez også, at den spanske målmand var den altafgørende forskel onsdag aften.

- Roberto gjorde det fantastisk godt her til aften, og han sørgede for at Olympiakos fik sejren, siger Tevez til Uefas hjemmeside.

Han bakkes op af angrebskollegaen Alvaro Morata, som dog ikke mener, at den store målmandspræstation skal være en undskyldning for nederlaget.

- Vi kunne godt have vundet kampen her til aften, også selvom vi spiller på et af de sværeste stadioner og mod en af de bedste målmænd i verden.

- Personligt skal jeg også arbejde hårdere på at score mål, for selvom Roberto står en fantastisk kamp, så skal det ikke være en undskyldning, siger Morata til Sky Sport Italia.

Med onsdagens nederlag er Juventus kommet i problemer i Champions Leagues gruppe A.

Efter tre kampe ligger italienerne på tredjepladsen i gruppe, tre point efter Olympiakos og Atlético Madrid på første- og andenpladsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.