Jussi Adler køber dyr mega-villa: Her skal han bo

Den populære forfatter har købt nyt hus, selvom det gamle endnu ikke er solgt.
Jussi Adler-Olsen har investeret i en villa i Valby
Jussi Adler-Olsen har investeret i en villa i Valby Foto: Simon Skipper/Scanpix/arkiv

Jussi Adler-Olsen er en yderst aktiv mand på det danske boligmarked for øjeblikket. Han har både sin private villa og sit forfatterværksted i den nordsjællandske by Allerød til salg.

Og endnu inden de er solgt, så har forfatteren bag krimierne om Afdeling Q og Carl Mørch, købt en ny bopæl for 12,5 millioner kroner.

Det skriver Boliga Kendte.

Jussi Adler-Olsens nye villa er på 321 kvadratmeter og ligger nær Jesuskirken i  Valby.

Villaen blev oprindeligt udbudt til 13,5 millioner kroner i januar, men nedjusteret til 12,9 millioner kroner i april. Derudover er det altså lykkes ægteparret Adler-Olsen at få skrabet yderligere 500.000 kr. af prisen på den syv værelser store villa, skriver Boliga Kendte.


Køber du Jussi Adler-Olsens arbejdsvilla, så får du også hans forfatter-kontor medi købet. Foto: Foto: Simon Skipper/Scanpix/arkiv

Hussalg kan dække prisen

Selvom det kan lyde som et højt beløb, kan Jussi Adler-Olsen spæde en ganske pæn sum penge til indtægterne fra bogsalg og filmrettigheder, hvis det lykkes ham at få solgt sine to villaer til udbudsprisen.

Jussi Adler-Olsen og hustruen Hannes private villa på Hegnetsvej er nemlig udbudt til 7.195.000 kroner, mens forfatterværkstedet på Prins Valdemars Alle er udbudt til 5.995.000 kroner.

Parret købte deres Allerød-villa i 2007 for 4,68 millioner kroner, mens arbejdsboligen er købt i 2012 gennem Jussi Adler-Olsens virksomhed for 4,3 millioner kroner.

Her kan du se Adler-Olsen-parrets private villa

Her kan du se Jussi Adler-Olsens forfatterværksted

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.