Julie Zangenberg i nøgenshow - smider hun tøjet?

Den sprøde skuespillerinde er vært på det nye reality-program 'Adam & Eva,' hvor alle deltagere start ud med at være nøgne,
Julie Zangenberg - on location - som vært for det nye nøgenprogram.
Julie Zangenberg - on location - som vært for det nye nøgenprogram. Lotta Lemche/TV3

I aften, mandag klokken 21, sender TV3 stationens nye store satsning. Et realityprogram, hvor deltagerne bogstaveligt talt bliver klædt af til skindet. De er nemlig splitternøgne - fra begyndelsen af.

Som det hedder i programmet: "Nogle dates ender med, at tøjet ryger af. I 'Adam & Eva' starter de uden."

LÆS OGSÅ: Derfor skal du ikke give din mand den kolde skulder

Men hvad med programmets vært, den smukke Julie Zangenberg, lider hun samme nøgne skæbne? Alt andet vil vel næsten være uretfærdigt - overfor de andre deltagere, og ja os seere ...

Med eller uden tøj på

Til Ritzau siger Nicklas Bendtners flotte kæreste desværre, at hun er påklædt under hele det kontroversielle datingprogrammet.

- Det er få værtsjob, jeg tager, men jeg synes, at det er et spændende program fordi, det er et kærlighedsprogram med normale, voksne mennesker, forklarer hun til Ritzau om den nye tjans som vært.

- Det er mennesker, der har søgt kærligheden i lang tid, men som ikke har fået det til at lykkes. De har prøvet netdating, Tinder, blinddating og at være i byen, men de har stadig ikke mødt den rigtige. Og de har et stort ønske om kærlighed, siger hun.

Uden tøj at gemme sig bag, går deltagerne ind i mødet med hinanden på en helt anden måde, mener hun.

- Jeg synes, de her mennesker er ekstremt modige, det er jo dem, der er nøgne og ikke mig. Jeg ville ikke selv kunne være så modig, jeg er meget mere blufærdig. Men jeg har stor respekt for det, og jeg synes, det er enormt fint, at man vil gå så langt i jagten på kærligheden, siger hun.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Put aldrig disse ting i ansigtet

Nej, der er ingen nøgenhed der. Julie Zangenberg kan dog opleves afklædt i en af sine roller - nemlig i filmen 'Viceværten' fra 2012, hvor hun optræder uden tøj på.

LÆS OGSÅ: Sådan får dit hjem dig til at klø

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.