Juleønskets friske idrætslærer: Næste jul rejser vi langt væk

Stod det til skuespilleren Troels Malling, gjorde han som kronprinseparret og holdt jul i Australien, men det bliver desværre ikke i år, hvor julerejsen går et helt andet sted hen.
Troels Malling drømmer om en jul i Australien, men det bliver ikke i år.
Troels Malling drømmer om en jul i Australien, men det bliver ikke i år. FOTO: Scanpix

Troels Malling spiller den kejtede idrætlærer Ole Perhsson i TV 2 julekalenderen 'Juleønsket', og det er ikke det eneste, han er aktuel med lige nu.

Han har også en rolle i teaterforestillingen 'Vores Sensommer' på Østre Gasværk i København hele december, og selvom han hjertens gerne fulgte i hælene på Mary og Frederik og holdt en fin familiejul down under, kan det ikke lade sig gøre i år.

I år går julen ikke længere end til Vesterbro, fortæller skuespilleren til HER&NU. Her skal højtiden fejres med familien, men til gengæld har Troels Malling allerede store planer for næste års jul:

Men jeg håber til næste år at kunne tage hele familien derned. Vores løse plan er at rejse til december og så være væk i halvanden måned. Min søster har boet i Australien siden 1980’erne, og hun kommer ofte til Danmark. Så nu er det vores tur til at tage den lange tur down under, siger han til ugebladet.

Jul med rødkål på slæb

Troels Malling er ikke spor bleg for at rejse til udlandet, når julen gør sit indtog i Danmark. Det gjorde han også sidste år, hvor han tog familien og sin mor med til Provence.

Men selvom skuespilleren drog væk, blev det alligevel en rigtig fin og meget dansk jul, fortæller han:

- Det er nu ikke, fordi vi flygter fra den danske jul. Jeg elsker julen og alle de mange traditioner. Vi havde bare brug for at komme lidt væk, men vi måtte jo slæbe al julemaden med til Sydfrankrig. For jeg turde ikke løbe risikoen for, at vi ikke kunne købe en flæskesteg med svær. Vi havde også rødkålshoved med i kufferten, men det havde ikke været nødvendigt. For det flød med rødkålshoveder.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.