Julekager i butikkerne nu: Okay eller alt, alt for tidligt?

Netto har allerede nu brunkager, pebernødder og andet juleknas på hylderne ude i butikkerne. Hvad synes du om det? Deltag i afstemningen i artiklen.
Så blev det jul igen ... I hvert fald i Netto. Fotoet her er fra en af kædens butikker i Valby.
Så blev det jul igen ... I hvert fald i Netto. Fotoet her er fra en af kædens butikker i Valby. Foto: Vigga Jastrup Bondesen

Ho ho ho, så blev det jul igen. I hvert fald i supermarkedskæden Netto, hvor julehungrende kunder siden mandag har kunnet købe brunkager, pebernødder og anden juleknas.

På trods af at kalenderen siger efterår, så har discountkæden indledt julesalget. Det samme har Bilka, mens Føtex venter 'helt' til uge 45 med at få klejner og marcipan frem på hylderne.

At Netto er ude allerede nu, er en gammel tradition, fortæller Dansk Supermarked til Finans.

- Vores erfaringer viser simpelthen, at der er salg i det. Det er mest julesmåkager, pebernødder og sådan nogle ting. Lige så stille begynder sortimentet at udvide sig, så det fulde udvalg er på hylderne fra uge 46, siger Martin Aamand, kommunikationskonsulent hos Dansk Supermarked, til Finans.

Hvad synes du? Er det på tide med brune kager og nougat - eller skulle Netto vente lidt? Deltag i afstemningen i bunden af artiklen.

AFSTEMNING
Jul i oktober: Er butikkerne for tidligt ude?
I flere supermarkeder kan man allerede nu købe juleknas. Er det okay?
Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.