Johnny: Vi lader de svage rådne op

Rigmænd og politikere sidder på magten, fordi de spiller os ud mod hinanden, lyder det fra Avisen.dk's markante blogger.
Stop med at slås indbyrdes, for vi er alle i samme båd, lyder opfordringen fra Johnny Larsen til danskerne.
Stop med at slås indbyrdes, for vi er alle i samme båd, lyder opfordringen fra Johnny Larsen til danskerne. Alexander Nørskov Larsen

De rige, magtfulde og grådige styrer Danmark, fordi det er lykkes dem at skabe splid mellem danskerne, så de ikke står sammen mod undertrykkerne.

Sådan skriver Avisen.dk's faste blogger, Johnny Larsen, der er arbejdsløs og syg, i et nyt indlæg.

"Vi slås indbyrdes og æder af hinandens trug, mens vi skubber de svageste væk, og lader dem rådne op i møgrenden," skriver han blandt andet.

I indlægget opfordrer han danskerne til at stoppe med at rette skylden mod andre grupper. Børnefamilier, arbejdsløse, muslimer, østarbejdere, pensionister og alle andre er i samme båd og har samme undertrykker, nemlig de magtfulde kapitalister, mener Johnny Larsen.

"Der er intet gjort for at fordele de ufattelige rigdomme, som vort samfund rummer, og der skæres hårdt ind, så vi kun har lystrende, angstfyldt børn og unge i skoler, gymnasier og på universiteter. Unge der ikke tør tænke en selvstændig tanke, af frygt for at miste muligheden for at regne på excelark i et eller andet ministerium," skriver han videre.

Enhver forandring af samfundet er startet nedefra. For at få et mere humant samfund, skal vi stå sammen, og første skridt er at underminere politikernes magt ved at grine af dem, lyder bloggerens opfordring.

"Omfavn din fælle og gå sammen. Det er den eneste vej til en fredelig evolution af samfundet, hvor ingen skal mangle, og ingen skal lide."

Læg hele indlægget her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.