Johnny Mølby: Vi lavede vanvittige individuelle fejl

Johnny Mølby og Viborg måtte se sig slået af Horsens i lørdagens opgør, hvor fejl ødelagde Viborgs 2-0-føring.

Selv om Viborg FF hurtigt var foran 2-0 i lørdagens superligaopgør imod AC Horsens, kunne holdet ikke holde gæsterne fra fadet og endte med at tabe 2-4.

Serge Deble havde scoret de to første mål efter bare 25 minutter, men den gode start blev ødelagt af personlige fejl i anden halvleg, og det irriterer Viborg-træner Johnny Mølby.

- Vi lavede bare vanvittige individuelle fejl i anden halvleg. Vi begik et straffe, og inden var der tre af vores egne, som løb sammen. Det var vores egen skyld, at Horsens kom til at se godt ud i anden halvleg, siger Mølby.

Viborg har nu fem point op til Horsens og top-seks-pladsen, som giver en billet til slutspillet.

- Jeg tror godt, vi kan hente Horsens igen, da vi havde muligheden for at være med i kampen. Der er nogle kampe i sæsonen, hvor man bare skal være der. Derfor skuffer det mig helt vildt, at vi smider den 2-0-føring, siger Viborg-træneren.

Jonas Kamper er ligeledes skuffet over indsatsen, og han mener, at fejlen skal findes internt.

- Vi skal virkelig se os selv i øjnene. Hvis vi skal gøre det her færdigt, skal vi ville det i alle 90 minutter. Det virkede til, at det var mentalt, vi var mest ramt. Vi begyndte for tidligt at gå efter 3-0-føringen, som ville lukke kampen.

- Vi havde en god fornemmelse ved pausen, hvor vi aftalte, vi skulle spille som om, at det stod 0-0. Men der skete et eller andet med os, og vi savnede idéer, siger Kamper.

Viborgs næste kamp er 18. september, hvor holdet skal forsøge at overvinde formstærke Brøndby på udebane.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.