Johnny - den syge stodder: Mette F. er større katastrofe end Helle T.

Johnny Larsen, der er tidligere blogger her på Avisen.dk, frygter for, hvad der vil ske, når Mette Frederiksen (S) får formandsposten i partiet, efter at den afgående statsminister er trådt tilbage.
Johnny Larsen, der kalder sig selv "en syg stodder", har lavet sin egen tv-kanal på YouTube. Her lufter han sine uforbeholdne meninger om den politiske situation herhjemme.
Johnny Larsen, der kalder sig selv "en syg stodder", har lavet sin egen tv-kanal på YouTube. Her lufter han sine uforbeholdne meninger om den politiske situation herhjemme. Foto: Screendump fra Facebook.com

Johnny Larsen er bekymret.

Den tidligere blogger, der har skrevet flere meget læste debatindlæg her på Avisen.dk, frygter, at arbejdsløse og socialt udsatte vil få det svært under en blå regering.

Og han har heller ikke mange forhåbninger i forhold til tidligere beskæftigelsesminister og afgående justitsminister Mette Frederiksen (S), der bliver ny formand for Socialdemokraterne, efter Helle Thorning-Schmidt har trukket sig efter valget torsdag aften.

- Mette Frederiksen er den rene katastrofe. Hun er værre end Helle Thorning. Hun har - efter min mening - tilsidesat alt det, som Socialdemokraterne har kæmpet for. Her tænker jeg på blandt andet kontanthjælpsreform og sygedagpengereformen, siger Johnny Larsen.

Den tidligere blogger går stadigvæk til kontrol for prostatakræft. I øjeblikket er han i et ressourceforløb og håber, at han en dag vil få en seniorførtidspension. Johnny Larsen kæmper for bedre rettigheder til netop syge og arbejdsløse.

- Mette Frederiksen har været involveret i mange ting, der klart viser, at man ikke vil støtte arbejderne. Man er ligeglad. Man gider ikke længere, siger han.

Hvor er empatien i Folketinget?

Det forventes, at kronprinsesse Mette Frederiksen udnævnes til S-dronning i næste weekend på en ekstraordinær kongres.

Johnny Larsen stoppede som blogger på Avisen.dk, fordi det tærrede på de i forvejen få kræfter, han har. Han er kendt for at give folketingsmedlemmer med grovfilen.

For eksempel har han debatteret med Joachim B. Olsen, der er Liberal Alliances arbejdsmarkedsordfører, på direkte tv. Og han har ikke meget til overs for blå blok i det hele taget.

- Jeg har svært ved at få øje på det sociale islæt nogen steder. Enhedslisten har det. Alternativet har det måske. Uffe Elbæk kan være mere empatisk end gennemsnittet, men det har vi stadigvæk til gode at se, siger Johnny Larsen, der kalder sig selv "en syg stodder".

"Blå blok vil gå til stålet"

Johnny Larsen har lavet sin egen tv-kanal.

Her vil han stille skarpt på landets nye magthavere.

- Det bliver ikke bedre, end det har været. Hvor meget værre det bliver, har jeg svært ved at forestille mig. Jeg frygter, at blå blok vil gå til stålet og skære i kontanthjælpen og genindføre gensidig forsørgelsespligt for samlevende. Jeg tror også, at en ny regering vil gøre livet sværere for landets fagforeninger, siger Johnny Larsen.

Dansk Folkepartis rekordvalg kan dog komme de syge til gode, vurderer han.

- Dansk Folkeparti og Enhedslisten har været de eneste, der har talt de syges sag. Det var de to partier, der tog min sag op i sin tid. Det kan være godt nyt for syge, at Kristian Thulesen Dahl har fået så mange stemmer, men jeg skal se det, før jeg tror det, siger Johnny Larsen.

Du kan se hans tv-kanal SNYT TV her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.