John Terry knokler for at få karriere som Ryan Giggs

34-årige John Terry har ingen planer om at indstille karrieren snart. Derfor gør han alt for at holde formen.
John Terry gør meget ud af at vedligeholde sin krop, så han kan få en lang karriere.
John Terry gør meget ud af at vedligeholde sin krop, så han kan få en lang karriere. Foto: Betfair/free

John Terry har efterhånden prøvet det meste som fodboldspiller i Chelsea. Han har vundet mesterskaber, pokaltitler, Europa League og Champions League. Han har også prøvet at brænde det afgørende straffespark i Champions League-finalen.

Men selv om CV'et er fyldt godt op med meritter, så har Chelsea-anføreren ingen planer om at lægge støvlerne på hylden. Slet ikke.

- I de seneste fire-fem år har jeg lavet en masse ekstra træning - ikke kun på træningsbanen, siger John Terry til Sky Sports.

- Med indsatsen i fitnesscentret, på træningsbanen, uden for grønsværen og ved at spise det rigtige mad håber jeg, at jeg kan blive ved så længe som muligt.

Forbilledet er en gammel rival i skikkelse af Manchester United-legenden Ryan Giggs, der først stoppede sin aktive karriere som 40-årig.

Og Terry håber at kunne præstere noget, der minder om det.

- Det er muligt at spille, til man er højt oppe i årene som Giggs, lyder det fra den tidligere engelske landsholdsanfører.

John Terry er et produkt af Chelseas egen ungdomsafdeling, og med undtagelse af et lejeophold i Nottingham Forest i sæsonen 1999/2000 har Terry spillet hele karrieren for den blåblusede London-klub.

Her har han også været anfører i mere end et årti.

Derudover nåede han 78 landskampe og seks mål for England i perioden 2003 til 2012.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.