Johanne til Thulesen Dahl: "Du står tilbage som en afpillet kylling"

Enhedslistens politiske ordfører langer ud efter DF-formand Kristian Thulesen Dahl og Liberal Alliances Anders Samuelsen på Facebook.
"Det her er en pilskæv, kulsort Saxobank-finanslov. Kristian Thulesen Dahl, du står tilbage som en afpillet kylling," skriver Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen på Facebook.
"Det her er en pilskæv, kulsort Saxobank-finanslov. Kristian Thulesen Dahl, du står tilbage som en afpillet kylling," skriver Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen på Facebook. Foto: Scanpix

Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen er ikke imponeret over den finanslovsaftale, som regeringen i dag har indgået med Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti.

På Facebook langer hun ud især ud efter DF-formand Kristian Thulesen Dahl.

- Kristian Thulesen Dahl repræsenterer det største parti i blå blok. Men hvad har Dansk Folkeparti fået igennem? Sådan cirka ingenting, skriver Johanne Schmidt-Nielsen og fortsætter:

- Jo jo, der er afsat en såkaldt værdighedsmilliard til de ældre. Det er imidlertid ikke mere end et par måneder siden, at Dansk Folkeparti stemte for den kommuneaftale, der fjernede en milliard fra ældreområdet. Og så er vi jo lige vidt! Det her er en pilskæv, kulsort Saxobank-finanslov. Kristian Thulesen Dahl, du står tilbage som en afpillet kylling.

Også Liberal Alliance og partiformand Anders Samuelsen får et par ord med på vejen fra Johanne Schmidt-Nielsen.

- Nede på Anders Samuelsens kontor drikker de champagne. Og jeg kan godt forstå, at Liberal Alliance holder fest. For finansloven lader millionærarvinger og folk, der har råd til at købe en jaguar, slippe billigere. Pengene hapser man fra de arbejdsløse og de syge, skriver hun i sit opslag, som hun samtidig slutter af med en skål til selv samme Samuelsen.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.