Johanne Schmidt afslører: Køber millionvilla med kæresten
Johanne Schmidt-Nielsen flytter sammen med sin indtil nu hemmelige kæreste. Sammen har de købt en villa i Valby.
Johanne Schmidt-Nielsen har købt en villa i Valby. 
Johanne Schmidt-Nielsen har købt en villa i Valby.  Foto: Emil Hougaard/Scanpix/arkiv

Enhedslistens 32-årige stemmesluger og nu tidligere politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, forlader københavner-lejligheden på Nørrebro og får græs under fødderne.

Hun har nemlig købt en villa i Valby sammen med kæresten Casper Hyldekvist. Det skriver Se og Hør.

Ifølge ugebladet har parret investeret 6.415.000 kroner i en murermestervilla i Valby.

Johanne: Min søde kæreste

Overfor BT bekræfter Enhedslistens mangeårige frontfigur både kæreste og huskøb:

- Jeg kan bekræfte, at jeg har købt et hus i Valby med min søde kæreste Casper og hans to børn. Derudover har jeg ikke noget at tilføje. Jeg har altid forsøgt at holde mit privatliv privat, skriver hun i en sms til avisen.

Parrets nye hjem ligger ifølge Se og Hør tæt på Sankt Annæ Gymnasium og Vestre Kirkegård. Villaen er på 153 kvadratmeter plus 80 kvadratmeter kælder.

Manden i den blå skjorte

Tidligere i år bekræftede Johanne Schmidt-Nielsen, at hun havde en kæreste, men gik ikke videre end til at sige, at han gik i lyseblå skjorter.

Og det er måske nok en foretrukken del af uniformen, når man som 37-årige Casper Hyldekvist er direktør og partner i kommunikations-virksomheden Primetime.

Her rådgiver han virksomheder og organisationer om, hvordan de tilrettelægger og styrker deres omdømme ved hjælp af kommunikation, corporate branding og relationsarbejde.

Primetimes webside fremgår det desuden, at han de seneste ti år har rådgivet i "spændingsfeltet mellem medier og politik". Inden han kom til Primetime i 2008, var han politisk rådgiver hos Socialdemokraterne.

Farvel til Folketinget

Næste gang der er folketingsvalg, ser man ikke Johanne Schmidt-Nielsen på stemmesedlerne. Enhedslistens rotationsregler tillader nemlig ikke, at hun stiller op igen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.