Jobannonce med krav om store bryster forarger

"Vi giver bare kunderne, hvad de vil have," forklarer indehaveren af en bar, der har søgt en ung pige med store bryster som bartender.
Kunderne på en spansk bar foretrækker øjensynligt at blive serviceret af unge piger med store bryster, og det har ejeren tænkt sig at leve op til.
Kunderne på en spansk bar foretrækker øjensynligt at blive serviceret af unge piger med store bryster, og det har ejeren tænkt sig at leve op til. arkiv/Iris

En bar i Spanien har slået en stilling op, hvor de "leder efter en bartender, der kan skaffe opmærksomhed". Og ejeren af baren er meget specifik med, hvad det betyder, nemlig en ung pige, der "ser godt ud og kan få opmærksomhed. Skal have store bryster," står der i annoncen.

Det skriver The Mirror.

Annoncen har givet baren stor kritik fra vrede kvinder, som mener, at det er sexistisk og diskriminerende.

Men en talsmand for baren har forklaret til lokale medier, at de skam ikke er ude på at være sexistiske. Baren følger bare den grundregel, at kunden altid har ret.

- Vi lavede en undersøgelse blandt kunderne om, hvad de kunne tænke sig på forskellige områder, ikke bare personalet. De kom tilbage med en liste over ting, som vi nu prøver at implementere. Og det her er én af dem, siger talsmanden til lokale spanske medier.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.