Job til dem der vil? 718 ansøgere til én stilling

Aarhus Musikskole modtog en flod af ansøgninger til en administrativ stilling.
Aarhus Musikskole er tilsyneladende et populært sted at arbejdet. Til en stilling som administrativ medarbejder kom der 718 ansøgninger.
Aarhus Musikskole er tilsyneladende et populært sted at arbejdet. Til en stilling som administrativ medarbejder kom der 718 ansøgninger. Googlemaps

“Vi har nu gennemgået de indkomne ansøgninger. Vi må desværre meddele dig, at stillingen som ‘Administrativ medarbejder - Aarhus Musikskole’ er besat til anden side.

Vi modtog 718 ansøgninger til stillingen.”

Sådan lyder det i det afslag, som ansøgeren Brigitte Bringer fik, ifølge Ekstra Bladets Nationen.

I opslaget fra Aarhus Musikskole præsenteres jobbet som en stilling, hvor man bliver en af Aarhus Musikskoles helt centrale administrative medarbejdere og samtidig kan tage del i musiklivet.

Den nye medarbejder ansættes på HK-overenskomst og får "et spændende og afvekslende job i et dynamisk og kreativt miljø," hedder det.

Og kombinationen administrative opgaver og kreativt miljø, tiltalte tilsyneladende ekstraordinært mange jobsøgende.

Souschef på musikskolen Niels Peter Henriksen siger til eb.dk, at han personligt læste 500 af ansøgningerne igennem - og at resten blev læst af lederen af musikskolen. Herefter valgte skolen, at vælge 40 af de bedste ud, som alle fem medlemmer af ansættelsesudvalget skulle læse igennem.

“Og det tog da nogle søndage, og vi gik glip af noget af festugen, men vi fandt et dygtig medarbejder, som begynder d. 1. november,” siger Niels Peter Henriksen til eb.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.