Joan Ørting: Sådan er mit singleliv

Joan Ørting: Lige nu kan jeg slet ikke forestille mig det at gå ind i et andet menneskes liv.
Joan Ørting tror fortsat på parforholdet, men er blevet klogere, siden bruddet med Carsten Islington.
Joan Ørting tror fortsat på parforholdet, men er blevet klogere, siden bruddet med Carsten Islington. Foto: Scanpix/arkiv

Danmarks mest kendte sexolog Joan Ørting og hendes mand gennem 15 år, Carsten Islington, fortalte i februar, at parret havde mistet gnisten og lysten i forholdet og derfor var gået fra hinanden.

Og så kunne man tro, at den landskendte sexolog straks ville finde vej ud på det bugnende kærligheds-marked, men sådan er det ikke gået, skriver HER&NU.

I et større interview får Joan Ørting sat ord på livet efter bruddet.

- Der er altså ingen ny mand i mit liv - IKKE SÅ MEGET SOM!! Lige nu kan jeg slet ikke forestille mig det at gå ind i et andet menneskes liv - at der skulle komme en anden. Men det gør der jo nok en dag! siger Joan Ørting blandt andet.

Hun tror fortsat på parforholdet, men er blevet klogere, siden Carsten Islington flyttede:

- Ja, 100 procent, selv om de fleste bare kaster sig ud i det uden at vide, hvad de gør, og så bliver de skilt. Der er jo ikke mange, der har taget et kursus i parforhold. I dag ved jeg, man skal kunne elske sig selv for at kunne elske andre, siger Joan Ørting til HER&NU.

Men Joan Ørting trisser ikke bare rundt i huset på Langeland. Hun har fortsat gang i sin virksomhed og holder kurser i Svendborg, Aarhus og København.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.