Joachim B's alternative bryllup: Gift på terrassen

Liberal Alliance-politikeren er til kvinder med kurver.
Joachim B med hustruen Karen, som han blev gift med i 2013.
Joachim B med hustruen Karen, som han blev gift med i 2013. Foto: SCANPIX arkiv

Det bliver ikke meget, Joachim B. Olsen får set til sin bedre halvdel i de kommende uger, hvor valgkampen raser, og Liberal Alliance-politikeren er på landevejen det meste af tiden.

Men når han en sjælden gang er hjemme, så kysser han uden tvivl en masse på hustruen Karen, som han ifølge bt har sagt dette om:

- Hun er dejlig feminin. Og så er hun varm og sød. Alle, der møder hende, synes, hun er rigtig sød, og det er dejligt.

Parret har to børn sammen - en pige og en dreng - og  blev gift i 2013. Og det på en ganske utraditionel måde.

Det var nemlig Joachim B. Olsens 'boss', Liberal Alliances leder Anders Samuelsen, der viede parret. Det gjorde han på terrassen hjemme hos sin søster, Mette Bock, som også en af partiets helt store profiler.

"Dagens brudepar, Joachim og Karen, viet i strålende solskin på min terrasse af Anders Samuelsen, min dejlige bror! Nu nyder vi middagen - og så går det videre til Hausgaard-show! Livet er dejligt!," jublede Mette Boch på Facebook, da den tidligere kuglestøder fik sin Karen ved det alternative bryllup, der fandt sted i marts 2013.

Joachim B. Olsen er kendt for at være klar i spyttet, når talen falder på beskæftigelsespolitik. Det er han også med hensyn til kvinder. Han kan bedst lide, at de har kurver.

- Kvinder skal hverken være alt for tynde eller alt for tykke. Der skal være lidt bryster og numse, og så skal hun gerne være feminin, har ham sagt til bt.

Ligesom sin mand har Joachim B's hustru haft en sportskarriere. Hun er tidligere atlet med gode resultater inden for bl.a. diskoskast, kuglestød og hammerkast. Hendes far Michael Henningsen var også kuglestøder. Han satte 18 danske rekorder i kuglestød og var dansk mester i diskoskast. Hun er desuden uddannet cand.jur.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.