Joachim B. til Løkke: Flere penge er ikke løsningen i sundhedssystemet

Flere politikere har været ved tasterne på de sociale medier for at give deres uforbeholdne mening om statsminister Lars Løkke Rasmussens åbningstale i Folketinget.
Bliver et ineffektivt system bedre af at man putter flere penge i det? Nej! Man skal organisere det anderledes, skriver Joachim B. Olsen på Facebook efter Lars Løkke Rasmussens åbningstale i Folketinget. 
Bliver et ineffektivt system bedre af at man putter flere penge i det? Nej! Man skal organisere det anderledes, skriver Joachim B. Olsen på Facebook efter Lars Løkke Rasmussens åbningstale i Folketinget.  Foto: Scanpix/Arkiv

Joachim B. Olsen (LA) er en af de politikere, der har været hurtig på tasterne for at give statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) kritik for hans åbningstale i Folketinget her til middag.

LA-politikeren hæfter sig især ved statsministerens udtalelser om det danske sundhedssystem, som ifølge Joachim B. Olsen ikke mangler penge, men derimod bedre organisering.

Lars Løkke siger i sin åbningstale, at vi har et godt sundhedsvæsen. Det hører man tit politikere sige. Men godt i...

Posted by Joachim B. Olsen on 6. oktober 2015

Joachim B. Olsen politiske modstander fra Socialdemokratiet, Astrid Krag, kritiserer også Løkke for hans prioriteringer på sundhedsområdet og mener, at statsministeren lader en række patientgrupper i stikken.

Enhedslistens Pernille Skipper kritiserer Løkke for at tale falsk om betydningen af Danmarks retsforbehold, som danskerne skal stemme om 3. december.

Miljøordfører for Radikale Venstre Ida Auken har hæftet sig ved, statsministerens manglende fokus på det grønne område i talen.

Det grønne område er også et af de punkter Ida Aukens partifælle, Sofie Carsten Nielsen, nævner i sin kritik.

Formand for Liberal Alliance, Anders Samuelsen beklager, at et andet brandvarmt emne blev forbigået.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.