Joachim B. takker "sure socialister" for had

Den kontroversielle politiker fra Liberal Alliance begræder ikke de mange vrede kommentarer, han får på Facebook. Tvært imod - de er hans drivkraft.
Joachim B. Olsen er tilsyneladende et af den slags mennesker, der får energi og kampgejst, når andre disser ham.
Joachim B. Olsen er tilsyneladende et af den slags mennesker, der får energi og kampgejst, når andre disser ham. SCANPIX arkiv

Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance snakker meget. Også når han er på arbejde. I går viste en stor analyse, at den tidligere kuglestøder er en af de politikere, der taler allermest i Folketingssalen.

Ifølge den tidligere kuglestøder selv skyldes hans talelyst ikke mindst de knotne beskeder, han modtager på bl.a. Facebook.

"Hver gang jeg får en sur besked fra en sur socialist på Facebook, så bliver jeg motiveret til at give den en ekstra skalle. Så tak til alle jer haters. I er mit brændstof," skiver Joachim B. Olsen på Facebook.

Joachim B. taler, hvor Løkke tier

Det er Ugebrevet A4, der automatisk har talt op, hvor mange gange hver politiker har udtalt sig. Korte kommentarer, lange indlæg, svar og spørgsmål tæller lige meget i opgørelsen. Test selv din politiker ved at skrive hans /hendes navn ind i grafikken nederst i artiklen.

Og hvor Venstre-bossen Lars Løkke Rasmussen opfører sig som den stille dreng i klassen, så er Joachim B. det talende vandfald.

LÆS OGSÅ: Test din politiker - hvem holder kæft, og hvem tager ordet?

Ifølge analysen tager Joachim B. Olsen rekorden som den politiker, der har blandet sig i debatten ved flest møder i folketingssalen siden 2011. På 160 møder ud af 391 har han taget ordet.

"Vital del af arbejdet"

Den udskældte politiker motiveres dog også af andet end vrede beskeder fra vrisne socialister. Han fortæller til Ugebrevet A4, at han godt kan lide at sidde på sit kontor med tv’et tændt med debat fra folketingssalen.

- Bliver debatten livlig, kan jeg godt finde på at løbe derned. Det er spændende at være i salen, hvor man kan stille ministre spørgsmål, og de skal svare ærligt. Det er en vital og spændende del af folketingsarbejdet, fortæller Joachim B. Olsen, der især diskuterer beskæftigelsespolitik livligt.

Jeg er tilsyneladende den politiker som blander sig mest i debatten i folketingssalen. Det skyldes nok, at hver gang jeg...

Posted by Joachim B. Olsen on 7. april 2015

 

Test her, hvor meget din politiker taler:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.