Joachim B. om lukket firma: "Jeg er nærmest udskreget som kriminel"

LA-profilen lukker konsulent- og eventvirksomhed.
"Jeg skylder ikke nogen penge væk. Ingen er blevet snydt," lyder det fra Joachim B. Olsen.
"Jeg skylder ikke nogen penge væk. Ingen er blevet snydt," lyder det fra Joachim B. Olsen. Foto: Scanpix/arkiv

Der er intet overraskende i, at anpartsselskabet 'Steel Balls Unlimited' nu er taget under konkursbehandling af skifteretten i Aarhus.

Det skriver Liberal Alliances Joachim B. Olsen, der står bag virksomheden, på Facebook.

"Nå, jeg kan forstå, at jeg nærmest er udskreget som kriminel fordi mit firma er blevet tvangsopløst på grund af manglende indberetning af regnskab. Det lyder åbenbart meget dramatisk. Men det er det altså ikke. At opløse en virksomhed ved ganske enkelt ikke at indsende regnskab er der intet odiøst i. Der er ikke længere nogen aktivitet i virksomheden. Gælden i virksomheden er min egen. Jeg skylder ikke nogen penge væk. Ingen er blevet snydt. Men hvis du er typen, som vil forarges over ingenting, så slå dig endelig løs," skriver han på Facebook. 

Det er flere år siden, at der har været egentlig aktivitet i Joachim B. Olsens firma, viser regnskaberne for firmaet. Det skrev Se og Hør mandag.

Det seneste regnskab stammer således fra 2014, hvor firmaet havde et underskud på godt 6.000 kroner. Gælden blev opgjort til næsten 13.000 kroner.

Allerede i februar måned kom det frem, at LA-politikeren firma var ved at blive tvangsopløst af staten.

I den forbindelse fortalte han om baggrunden for selskabet:

"Før jeg blev valgt til folketinget var jeg selvstændig. Jeg holdte foredrag, lavede forskellige events, hjalp folk med træning. Det var rigtig sjovt og det gik ganske godt. Jeg forsørgede min lille familie. Da jeg gik ind i politik, stoppede jeg med at drive virksomhed. Der er ganske enkelt ingen aktivitet i selskabet. Jeg bruger min tid på politik, min familie og lidt træning," skrev han dengang på Facebook.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.