Joachim B. om afdød Mads Holger: Han fik mig til at le

Liberal Alliance-politikeren hylder den afdøde debattør på Facebook.
"Hvor er det trist, at han er borte. Men han gjorde unægteligt verden til et mere farverigt sted," skriver politikeren Joachim B. Olsen (til højre) om debattøren Mads Holger.
"Hvor er det trist, at han er borte. Men han gjorde unægteligt verden til et mere farverigt sted," skriver politikeren Joachim B. Olsen (til højre) om debattøren Mads Holger. Fotocollage: Avisen.dk. Foto: Scanpix / Arkiv

Nyheden om Mads Holgers pludselig dødsfald har i dag fået mange chokerede politikere til tasterne for at skrive et par afskedsord de på sociale medier om den farverige debattør.

En af dem, der har reageret på Facebook, er Liberal Alliances Joachim B. Olsen, som flere gange har talt med den kendte debattør, blandt andet i forbindelse med at Mads Holger sidste år stillede op til folketingsvalget for De Konservative.

"Efter valgkampen spurgte jeg Mads Holger, om jeg måtte få en af hans plakater. Han blev glad for spørgsmålet og sagde ja. Jeg fortalte ham, at jeg gerne ville have set ham på Folketingets talerstol. Sikke en fest, det ville have været. Han havde humor, og han havde noget på hjertet," skriver Joachim B. Olsen blandt andet fra sin Facebookprofil, og fortsætter:

"Jeg debaterede med Mads Holger et par gange. Det var en stor fornøjelse. Vi har også drukket et par fadøl sammen indimellem. Når vi mødtes tilfældigt i københavn, så stoppede vi op og talte sammen. Han var altid venlig. Han var bestemt ikke arrogant, som nogen ellers beskriver ham. Han kunne få mig til at le, så det gjorde ondt i mavemusklerne."

"Hvor er det trist, at han er borte. Men han gjorde unægteligt verden til et mere farverigt sted. Tak for det," slutter Joachim B. Olsen.

Også Klaus Riskær Pedersen hylder Mads Holger på Facebook.

"Det er ubegribeligt sørgeligt at Mads Holger valgte at forlade os alle på den måde. Jeg kommer til at savne ham usigeligt meget. Aften efter aften har jeg nydt Mads Holger's skarpe, morsomme og ironiske karakteristikker af en ubegribelig hverdag, som han sagtens kunne gennemskue. Men han blev en ensom kriger, og den ensomhed må have væltet ham. Vi kommer til at savne dig så utroligt meget din store idiot. Hvordan kunne du finde på det," skriver den kendte finansmand.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.