Joachim B. mødte rasende taxachauffører: "Fuck dig"

Joachim B. Olsen blev mødt af vrede tilråb, da han i dag bevægede sig ned på Christiansborg Slotsplads, hvor taxachauffør demonstrerede mod Uber.
Henter afspiller ...
- Joachim B. Olsen betaler heller ikke skat. Det er derfor han støtter sort arbejde, råber en vred chauffør Foto: Scanpix arkiv

"Fuck Uber", "Fuck dig", "Vi støtter ikke sort arbejde."

Det var nogle af de tilråb, der mødte Liberal Alliance-politikeren Joachim B. Olsen, da han ved middagstid kom ned fra sit kontor på Christiansborg for at tale med de hundredevis af vrede taxachauffører, der demonstrerede på slotspladsen.

Taxachaufførerne er sure på selskabet Uber, en kørselsordning, hvor passagerer kan køre med private chauffører. Ifølge taxachaufførernes forening, Taxiførere i Danmark (TID), er tjenesten ulovlig.

Joachim B. Olsen var parat til dialog, men hvad, der skulle have været en holdningsudveksling, udviklede sig til decideret råberi og vredesudbrud. Joakim B. Olsen virkede som en magnet på de vrede taxachauffører, som stillede sig i en ring rundt om ham.

"Joakim B. Olsen betaler ikke skat"

På videoen ses optrinnet, hvor en chauffør blandt andet beskylder beskæftigelsesordføreren for Liberal Alliance for ikke at betale skat.

"Joachim B. Olsen betaler heller ikke skat. Det er derfor han støtter sort arbejde," råber chaufføren.

Selv så Joachim B. Olsen ud til at tage optrinnet med et smil. Efter et par minutters tålmodighed vendte han sig om og gik op på sit kontor igen med ordene "Hav en god dag".

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.