Joachim B: Jeg er glad for at være venstrefløjens skræk

Det rører ikke Joachim B. Olsen at flere i oppositionen i dag er ude og advare mod, at han får en ministerpost.
Foto: Scanpix

I disse dage forsøger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) at sætte et nyt ministerhold i en V-LA-K-regering. Og en mand får oppositionen til at følge særlig godt med. Flere frygter nemlig, at Lars Løkke Rasmussen giver LA'eren Joachim B. Olsen en ministerpost.

- Jeg vil virkelig advare mod at sætte Joachim B. Olsen i Beskætigelsesministeriet. Det ville virkelig være en hetz mod de arbejdsløse i Danmark, siger blandt andre formand for SF, Pia Olsen Dyhr, til BT, mens De radikales finansordfører Martin Lidegaard siger:

- At få en som Ole Birk Olesen eller Joachim B. Olsen ind at kæmpe for klimaet ville være slemt.

Joachim B. Olsen er da også vant til at dele vandene, og er ikke bange for at komme med kontroversielle udtalelser, blandt andet om fattigdom og arbejdsløse. Og senest meldte han ud, at han har i sinde at fortsætte med at gøre brug af tjenesten Uber, på trods af at Østre Landsret har afsagt dom om, at de kører ulovlig taxikørsel.

Advarslerne om ham som minister preller da også af.

- Jeg er altid glad for at være venstrefløjens største skræk. Jeg bærer det som et æresmærke. Så det rør mig ikke, siger Joachim B. Olsen til Ekstra Bladet og afviser ellers at kommentere yderligere på spekulationerne om, hvem ministerposterne skal gå til.

Det forventes, at Lars Løkke Rasmussen vil præsentere den nye regering en af de kommende dage.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.