Jim Lyngvild raser mod DF-hadske homo-støtter

En Facebook-video fra moderevseren får stor opmærksomhed. I den skælder han ud på dem, der skælder ud på ham over hans støtte til Dansk Folkeparti.
Lyngvild med Pia Kjærsgaard under sidste års Folkemøde på Bornholm, hvor han stylede hende.
Lyngvild med Pia Kjærsgaard under sidste års Folkemøde på Bornholm, hvor han stylede hende. Foto: SCANPIX arkiv

Jim Lyngvild er ikke en mand, der holder sig tilbage på Facebook, og nu vækker modeeksperten med de mange markante meninger igen opsigt på det sociale medie.

I en video (se den nederst i artiklen) skælder han ud på de mennesker, som i de seneste dage har skældt ham ud, fordi han stemmer på Dansk Folkeparti.

- Nu er jeg indigneret og rasende, erklærer Lyngvild, der i videoen fortæller, at han i disse dage får "tudet ørerne tudet" fulde af homoseksuelle samt deres pårørende og venner, som mener, at han da er "fuldstændig galt afmarcheret," fordi han støtter DF.

- For jeg er jo homoseksuel, og de vil jo nærmest gasse dem i gaskarme, de hader dem og synes, de er forfærdelige. tordner Lyngvild, der nok henviser til weekendens vilde shitstorm mod den nyvalgte DF'er Mette Hjermind Dencker.

Slettede Pilgaards opslag

Lørdag konfronterede tv-værten Hans Pilgaard Mette Hjermind Dencker, fordi hun i 2013 i en klumme i Metroexpress skrev, at det var unaturligt at være homoseksuel. Hun valgte at slette Pilgaards opslag uden at svare - og så kom hun ellers i modvind i Facebook-land.

Men, siger Lyngvild:

- Der er idioter overalt! Du kan altid i et parti finde mennesker, der har sagt noget om nogle, og tage dem ud af en sammenhæng og kan sætte ind i noget - og sådan er det, siger Lyngvild - og fortsætter:

- Jeg bryder mig heller ikke om homoseksuelle! Jeg bryder mig i hvert fald ikke om det her: "nu er jeg homoseksuel, nu skal jeg også bare ha' din respekt." Gu skal du ej! Du skal gøre må gøre dig fortjent til din respekt. Du kan ikke knalde dig til din respekt. Bare fordi du ligger og propper gumpen i vejret  så betyder det ikke, at man skal elske dig - at du per definition har gjort dig fortjent til folks respekt, siger Jim Lyngvild.

"Hold nu kæft!"

- Hold nu kæft! Føl din respekt, kæmp for den, vær god mod dyr, og så kan det være, vi kan begynde at elske dig, men sgu' ikke fordi du står olieindsmurt på en blokvogn, tordner han - måske med en hentydning til det store københavnske homo-arrangement Copenhagen Pride, der netop byder på glam, glitter og afklædte homo'er på, ja ... blokvogne.

Jim Lyngvild er i forvejen ikke på god fod med Copenhagen Pride, der fyrede ham som vært i 2013, fordi han til Ekstra Bladet havde sagt, at det er "små bøssekarle", der siger, det gør ondt at blive tatoveret.

Pride'en reagerer da også kraftigt på hans nye Facebook-udfald. På Facebook skriver arrangørerne af Copenhagen Pride i en lang kommentar, at de er oprigtigt ked af, at Lyngvild "nedgør de mennesker der hvert år deltager i Copenhagen Pride Parade."

Copenhagen Pride: Det er trist

- Det er trist. Vi mener, at det at deltage i en pride og dermed være aktivt med til at kæmpe for menneskerettigheder, retten til at elske, ligestilling, tolerance og accept fortjener al mulig respekt, skriver de.

- Pia Kjærsgaard og DF var stærke modstandere af både homoseksuelles ret til at adoptere og til at blive viet i kirken. DF var også imod transpersoners ret til juridisk kønsskifte. Mette Hjermind Dencker har utvetydigt udtalt, at det at to personer af samme køn lever sammen “strider mod naturens orden.

Jim Lyngvild har her til morgen ikke svaret på Pridens kritik. På sin Facebook-side har moderevseren holdt sig til at poste et opslag om hans cremeserie Raunsborg.

Stop nu kællingeriet, bøsser! Din seksualitet giver dig ikke automatisk en plads i himmelen!

Posted by Jim Lyngvild on 21. juni 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.