Jes Dorphs ekskone om bruddet: "Jeg græd meget"

Bruddet med Jes Dorph-Petersen var hårdt for tv-værtens ekskone, fortæller hun nu.
Jes Dorph-Petersen og Louise Dorph-Petersen til premiere, da de stadig var et par.
Jes Dorph-Petersen og Louise Dorph-Petersen til premiere, da de stadig var et par. Foto: Keld Navntoft/Scanpix/arkiv

Efter blot to års ægteskab kunne Jes Dorph-Petersen og Louise Dorph-Petersen i december bekendtgøre, at de skulle skilles.

Forud var gået en tumultarisk tid, hvor de to tidligere turtelduer var flyttet fra hinanden, ligesom Jes Dorph-Petersen offentligt fortalte om sit alkoholmisbrug, der tvang ham til at tage en pause fra sin rolle som vært på Go’ Aften Danmark.

Og bruddet tog hårdt på Jes Dorph-Petersens ekskone, fortæller hun nu på sin egen blog.

"Jeg sad i tomheden og kiggede på det hvide køkken, de hvide vægge, de lyse trægulve. På loftet. På augustsommerens klare blå himmel gennem vinduerne. Jeg indrømmer, at jeg græd meget. De første mange måneder i min nye lejlighed var fyldt med gråd. Jeg rejste mig lidt og faldt igen. Pakkede én flyttekasse ud af gangen, og opgav igen, pakkede ud og opgav, rejste mig og faldt," skriver Louise Dorph-Petersen blandt andet.

Hun fortæller, at hun frygtede pressen og frygtede, at hun aldrig skulle rejse sig igen. I dag er hun dog kommet oven på og er positiv over for fremtiden.

"Når jeg vågner, er jeg glad for min fine lille lejlighed. Jeg føler mig heldig, føler, at det er her, jeg hører til. Jeg får stadig slag og snubler i ny og næ, men jeg er klar til foråret, og jeg tror på, at sommeren bliver fuld af glæde og lykke," skriver Louise Dorph-Petersen.

Jes Dorph-Petersen har fundet kærligheden på ny i form af sminkøren Mai-Britt Haurholm, som han i sidste weekend havde taget med  til Billed-Bladets uddeling af TV-Guld-priser. 

Og den nyhed har tv-værtens ekskone taget meget flot:

- Jes er en god mand, der fortjener et godt liv på alle måder. Også når det gælder kærligheden, så jeg ønsker ham naturligvis det bedste, har Louise Dorph-Petersen tidligere sagt til eb.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.