Jes Dorph støtter Dyrby: "Det berører mig dybt"

Michael Dyrby er ikke færdig som leder, mener vennen Jes Dorph-Petersen.
Jeg er pisseked af det og synes, det er ærgerligt, at det her skal stoppe hans tid på TV2 for nu, siger Jes Dorph-Petersen.
Jeg er pisseked af det og synes, det er ærgerligt, at det her skal stoppe hans tid på TV2 for nu, siger Jes Dorph-Petersen. Foto: Scanpix/arkiv

Det sendte rystelser gennem den danske mediemølle, da TV2’s nyhedsdirektør tirsdag formiddag valgte at fratræde sin stilling.

Fratrædelsen blev udløst af en affære, fortalte den 57-årige i en pressemeddelelse. Nyheden har rørt TV2-værten og den private ven, Jes Dorph-Petersen, skriver Ekstra Bladet.

- Det berører mig dybt, hvad der er sket. Jeg tænker meget på Michael og hans familie. Jeg er pisseked af det og synes, det er ærgerligt, at det her skal stoppe hans tid på TV2 for nu, siger Jes Dorph-Petersen, der bare bor et par hundrede meter fra familien Dyrby.

De to venner har kendt hinanden siden Michael Dyrby blev ansat på TV2 Nyhederne i 1994. Også da Michael Dyrby blev chef, fik de et chef/ansat-forhold til at fungere.

Jes Dorph-Petersen har i den seneste tid selv været i problemer med blandt andet alkohol, og da trådte Michael Dyrby til.

- Han har altid støttet mig, og selvfølgelig vil jeg støtte ham gennem det her, som han gjorde, da jeg havde det svært, siger tv-værten, siger Jes Dorph-Petersen, der også mener, at Michael Dyrby sagtens kan finde et nyt job.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.