Jennifer Aniston viser vielsesringen frem

Skuespillerinden Jennifer Aniston gik lykkelig op ad den røde løber, hvor hun glædeligt viste sin nye vielsesring frem.
Jennifer Aniston krammer Kathryn Hahn, da de ankommer til premieren på filmen "She's Funny That Way" i Los Angeles. Her giver hun også de ivrige fotografer et glimt af sin diamantbesatte vielsesring.
Jennifer Aniston krammer Kathryn Hahn, da de ankommer til premieren på filmen "She's Funny That Way" i Los Angeles. Her giver hun også de ivrige fotografer et glimt af sin diamantbesatte vielsesring. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Jennifer Anistons tropiske bryllupsrejse med manden Justin Theroux er slut.

Den nygifte skuespillerinde viste sig onsdag for første gang efter brylluppet på den røde løber ved premieren på filmen "She's Funny That Way", som hun selv spiller med i. Der skriver E! Online.

Opmærksomheden var stor omkring den smilende stjerne, og hun viste lykkeligt sin diamantbesatte vielsesring frem.

På spørgsmålet om hvordan det føles at kunne kalde Justin Theroux sin mand, svarede den 46-årige "Venner"-stjerne, at det føltes helt naturligt.

Parret blev efter tre års forlovelse gift den 5. august ved en intim ceremoni, hvor der var et hav af kendte gæster som Ellen DeGeneres, Rachel McAdams og Howard Stern.

Det lykkelige par begyndte at date kort efter indspilningerne til filmen "Wanderlust", som de begge var med i.

Det er ikke første gang, at Jennifer Aniston går op ad kirkegulvet for at sige ja til sin elskede. I 2000 giftede hun sig med skuespilleren Brad Pitt, men ægteskabet holdt mindre end fem år. Brad Pitt var nemlig faldet for skuespillerinden Angelina Jolie, som han i dag danner par med.

Det er Justin Theroux første ægteskab.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.