Jared Leto laver en "Bieber"

Skuespilleren Jared Leto har klippet sit hår af, og det har fået fans til at sørge på de sociale medier.
Jared Leto er blandt andet kendt for sit lange fyldige hår og skæg. Men begge dele er nu fortid.
Jared Leto er blandt andet kendt for sit lange fyldige hår og skæg. Men begge dele er nu fortid. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Det kan gå vildt for sig i Hollywood, når stjernerne pludseligt ændrer udseende. For et par år siden ændrede popstjernen Justin Bieber sin karakteristiske frisure, hvilket fik teenagepiger verden over til at gå amok.

Denne gang er det skuespilleren og musikeren Jared Leto, som har ladet lokkerne falde, og det udløser sørgende tilstande på de sociale medier. Det skriver ABC News.

- I dag siger verden farvel til, hvad der er blevet årtiets mest mindeværdige mande-knold, skrev Vogue Magazine på Twitter og henviser til, at Jared Leto var manden, der introducerede fletninger og knolde som moderigtig frisurer blandt Hollywoods mandlige stjerner.

Andre tager dog situationen mere roligt.

- Det er ok. Hår vokser tilbage, skriver en twitter-bruger, der kalder sig Roxane Gay, som reaktion på de mange sørgende udmeldinger om Jared Letos hår.

43-årige Jared Leto klippede sit hår og barberede sit skæg til en rolle som Jokeren i den kommende skurke-film "Suicide Squad".

Jared Leto er også kendt som forsanger for bandet "Thirty Seconds to Mars".

Se nogle af de mange reaktioner på stjernens hårklip og Jared Letos frisurer før og efter her:

http://abcnews.go.com/Entertainment/jared-leto-cuts-hair-fans-react/story?id=29359533

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.