Janni Ree skulle kidnappes: De var helt klart ude på noget med mig

To mænd i en bil stirrede på Janni Ree, da hun luftede hunde i mørket. Sikkerheden i Ree-parrets Vedbæk-villa skal nu opgraderes.
Janni Rees mand, Karsten Ree, kom hende til undsætning, da hun en mørk aften fik fornemmelsen af, at to mænd ville kidnappe hende.
Janni Rees mand, Karsten Ree, kom hende til undsætning, da hun en mørk aften fik fornemmelsen af, at to mænd ville kidnappe hende. Foto: Claus Bech/Scanpix/arkiv

Karsten Rees hustru, Janni Ree, er ikke i tvivl. Forleden havde hun en ubehagelig oplevelse, og hun er sikker på, at det var meningen hun skulle kidnappes.

- Jeg var kommet sent hjem fra en middag og ville gå med hundene, som jeg altid gør. Jeg tænkte ikke over, at det var sent, og jeg ville være helt alene på Strandvejen med mine to små hunde, fortæller en dybt rystet Janni til Her og Nu.

Mænd i bil stirrede på hende

500 meter væk fra sit og Karsten Rees mondæne hjem i Vedbæk, kom der pludselig en bil trillende mod hende.

Inde i bilen sad to mænd og stirrede på hende, fortæller Janni Ree til ugebladet og tilføjer, at hun kunne mærke, at mændene gjorde sig klar til at slå til.

- Heldigvis kommer der så to biler i den modsatte bane, og i deres lys kan jeg virkelig se de to mænd helt klart. De skulle ikke spørge om vej. De var helt klart ude på noget med mig. Nej, nu får jeg det helt dårligt igen.

Ringede til Karsten

Mens bilerne passerer løber hun med hundene over til et oplyst hus og lader som om hun vil låse sig ind. Samtidig får hun ringet til sin mand, som kommer hende til undsætning.

Forskanset bag skudsikkert glas

Janni Ree har indgivet en anmeldelse til politiet, og parret opgraderer nu deres sikkerhed yderligere.

I forvejen er parret villa overvåget og har skudsikre vinduer. Det er sket fordi der har været en del mange indbrud og røverier i området.

Janni Ree fortæller desuden til ugebladet, at det nu er slut med at bevæge sig udenfor parrets overvågede område.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.