Janni: Jeg er træt af at blive kaldt en gold-digger

Folk i Danmark er gode til at pege fingre, men de sætter sig ikke alle ind i tingene, siger Janni Ree.
Her er Janni Ree fotograferet ved Københavns Byret i forbindelse med sagen om bedrageri mod en pensionist.
Her er Janni Ree fotograferet ved Københavns Byret i forbindelse med sagen om bedrageri mod en pensionist. Foto: Nils Meilvang/Scanpix/arkiv

Janni Ree, også kendt som Oddset Janni og hustru til millardæren Karsten Ree, svinger med krabasken på sit nye blog-site.

- Med hensyn til folk, der kalder mig golddigger – det er jeg sgu også træt af. Alle, der kender Karsten og jeg, ved, det er ægte kærlighed. Jeg elsker manden, længere er den ikke.
Jeg får ikke i pose og sæk, tværtimod, det er slet ikke det, som holder os sammen, skriver Janni Ree i indlægget "Jantelov og folks meninger" på sit nye blog-site, "Two Girls - One Blog".
Her skriver hun og veninden Ditte Okman til hinanden og læserne.

Måske bare nærtagende

Men det er ikke kun beskyldninger om, at hun kun er sammen med Karsten Ree for pengenes skyld, hun er træt af.

Til veninden skriver hun, at hun kunne lære lidt af hende med hensyn til at være ligeglad med, hvad andre tænker, men hun er nok bare mere nærtagende.


Janni og Karsten Ree blev gift i april 2015. Det skete kort efter Karsten Ree havde fået konstateret kræft. Foto: Claus Bech/Scanpix/arkiv

Folk peger fingre

Hun kommer også ind på retssagen, hvor hun i 2013 blev idømt et år og tre måneders fængsel for at franarre en ældre mand hans formue.

- Jeg har været igennem en lang sej retssag, hvor jeg fik tæsk i medierne og blev dømt af befolkningen, hvor mange smed en kommentar med på vejen.
Folk i Danmark er gode til at pege fingre, men de sætter sig ikke alle ind i tingene.
Der kom små bidder ud i offentligheden, mens min sag kørte, men ingen sad i retten og hørte, hvordan det hele hang sammen. Og fordi man er dømt, behøver man ikke være skyldig – man kan dømmes i Danmark og stadig være uskyldig, skriver hun.

Bryllupsplaner

Janni Ree har været sat i forbindelse med blandt andre sangeren Søren Poppe, politikeren Naser Khader, tv-værten Jimmy Bøjgaard, den tidligere fodboldlandsholdsspiller Jes Høgh og Christian Abrahamsen, som hun havde lagt bryllupsplaner med.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.