Janni afslører: Karsten Rees kræft er måske vendt tilbage

Parret Karsten og Janni Ree fik et chok, da Karsten Ree blev tjekket for sin blærekæft.
Karsten og Janni Ree fotograferet i privaten i august 2014.
Karsten og Janni Ree fotograferet i privaten i august 2014. Foto: Simon Læssøe/Scanpix/arkiv

Da milliardæren Karsten Ree senest var til tre-måneders-tjek for sin blærekræft brast håbet for kendis-parret.

Karsten Ree skal inden for de næste par uger i fuld narkose og have taget vævsprøver.

Det fortæller Janni Ree på sin blog. Her skriver hun i dagbogsagtig form om oplevelserne, hvor Karsten Ree blandt andet bliver svimmel, mens de venter på at få foretaget tjekket.

Chok-besked

Under en kikkertundersøgelse får Janni Ree øje på noget mistænkeligt og spørger nervøst lægen, hvad det er. Men lægen svarer undvigende og efter undersøgelsen får parret at vide, at de skal have en ny tid inden for 14 dage.

- Vi er lidt i chok! Dette var ikke ventet. Vi føler os utrygge, og ved ikke, hvad fremtiden bringer.

Karsten Ree prøver at tage det hele med et smil, skriver Janni Ree. Han siger ”Nu skal vi hjem, og have en leverpostejmad”.

- Vi kører hjem til leverpostej, ventetid og uvished. Det er ikke nemt, men vi kan ikke gøre andet end at være tålmodige og håbe på det bedste, skriver Janni Ree.

Både far og mand har kræft

For små fjorten dage siden fortalte Janni Ree, at Karsten Ree ikke er den eneste af hendes nærmeste, der er ramt af kræft.

Hendes far har fået et tilbagefald efter tre operationer.

- Men så er kræften kommet tilbage med dobbelt styrke, virker det til. Og nu har han sagt nej til kemo, hvilket jeg godt forstår. Men lægerne kan ikke gøre mere, skrev hun 5. oktober i et indlæg på sin blog.

Hun fortalte desuden, at hun snakker om døden med sin far.

- Jeg græder efterhånden hver dag, kan ikke styre det, det kommer bare – kan ikke klare tanken om at skulle miste ham. Det har været hårdt de sidste par år med alt den sygdom. Karsten har jo også været gennem den store tur med sin kræftsygdom, så to personer der står mig nær, det er hård kost, skrev Janni Christensen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.