Jan Ø. cruiser forbi indonesisk komet

Jan Ø. Jørgensen er klar til semifinalen ved Indonesia Open efter en overbevisende sejr over 17-årig indoneser
I semifinalen skal Jan Ø. Jørgensen op mod enten tyskeren Marc Zwiebler eller japaneren Kenichi Tago.
I semifinalen skal Jan Ø. Jørgensen op mod enten tyskeren Marc Zwiebler eller japaneren Kenichi Tago. Foto: PETER KLINT/POLFOTO

Der var ingen slinger i valsen, da badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen fredag spillede sig i semifinalen ved Indonesia Open.

Den tredjeseedede dansker spillede med stor sikkerhed og solidt overskud, og det resulterede i en sejr på 21-13, 21-15 over den 17-årige hjemmebanedarling Jonatan Christie.

I første sæt trak danskeren fra midtvejs i sættet og så sig aldrig tilbage. I andet sæt stak af han fra start, og selvom Christie kæmpede flot, var den danske overmagt for stor.

I semifinalen skal Jan Ø. Jørgensen op mod enten tyskeren Marc Zwiebler eller japaneren Kenichi Tago, der mødes senere fredag.

Også den danske mixeddouble med Christinna Pedersen og Joachim Fischer er klar til semifinalen efter en sejr i to sæt over et sydkoreansk par.

Derimod bliver der ingen dansk deltagelse i semifinalerne i herredouble, da Mathias Boe og Carsten Mogensen trak sig fra deres kvartfinale, da Mogensen skulle haste hjem til kæresten, som var gået i gang med at føde.

Senere fredag kan Christinna Pedersen spille sig i endnu en semifinale - denne gang i damedouble sammen med Kamilla Rytter Juhl. Det kræver en sejr over et kinesisk par.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.