TV-kokken James Price er et vaskeægte madøre med køkkenmaskinerne i orden, grill i haven og en kvalitetssans, der ikke lader sig fornægte:
- Har du købt et par bøffer og kommer hjem, steger dem på panden - og de sejler i vand eller bliver helt gummiagtige, skal man simpelthen gå ned og sige: Det vil jeg ikke finde mig i, jeg vil have mine penge igen eller noget ordentlig kød, siger James Price til Vores Villa.
Du skal altså ikke finde dig i dårlig mad. Du skal ikke lade som ingenting, for så tillader vi som forbrugere den dårlige kvalitet. Og James Price selv vil klage uden at tøve:
- Jeg klager, det kan jeg godt love dig for, at jeg gør. Men ofte køber jeg ikke mit kød i supermarkedet, fordi jeg vil have, der står en bag disken, der kan stå inde for kvaliteten.
Med ansvar følger kvalitet
Det er ikke fordi, James Price kører et korstog mod supermarkeder. Men han foretrækker den menneskelig kontakt samt mindre plastic og fremmedgørelse overfor vores madvarer.
Han synes, vi som forbrugere mangler lidt snusfornuft i forhold til vores indkøb af mad. Vi skal turde klage noget mere, hvis vi er utilfredse. Vi skal ikke bare håbe, vores indkøb er bedre næste gang.
Selv forsøger den travle madelsker, som både er komponist, kapelmester og TV-mand, at finde tid til at lave god og hjemmelavet mad fra bunden. For ham er det ingen sag at grille et par hjemmelavede pølser til aftensmad.
Til gengæld slås han lidt mere med sin have, erkender han overfor Vores Villa – for ja, selv en madglad-verdensmand har ikke mere end 24 timer i døgnet. Og James vil hellere lave mad og kæmpe for gode bøffer end nusse i haven.