Jagten på trebenede Lana fortsætter: Nu set på Vesterbro

En gruppe dedikerede hundeelskere leder på tredje måned efter den trebenede hund Lana, der forsvandt 30. december fra sin ejers hjem i Sorø.
Lana begyndte sit hundeliv på gaden i Bosnien, men blev adopteret af Laila fra Sorø.
Lana begyndte sit hundeliv på gaden i Bosnien, men blev adopteret af Laila fra Sorø. Privat

I snart tre måneder har en ulykkelig hundeejer og de venlige sjæle, som hjælper hende, ledt efter det trebenede gadekryds Lana. De har brugt massevis af dage og penge og har lagt al deres energi i jagten på den to et halvt år gamle hunhund, der kom til Danmark fra Bosnien, hvor den havde levet et kummerligt liv som gadehund.

30. december stak Lana af fra sin ejer i Sorø, og så startede den dramatiske historie, som nærmest kunne danne rammen om en Disney-film - i hvert fald hvis det ender lykkeligt, og hunden bliver fundet.

Og det gør den, tror og håber Lanas ejer, Laila Thøgersen, der tænker på sin elskede hund dag og nat.

- Jeg er ved at gå helt ned på det. Jeg har brugt mere end 30.000 kroner på annoncer og efterlysninger på Facebook, fortæller hun til Avisen.dk.

LÆS OGSÅ: Trebenet hund forsvundet - ejeren udlover findeløn

Det sidste nye i sagen er, at Lana er blevet set af talrige mennesker i København - i særdeleshed på Vesterbro og i området ved Søerne. Så sent som i går så en hundeven Lana, der angiveligt blev luftet af en ældre mand.

Andre har oplyst til Facebookgruppen Find Lana, at de har overhørt, at de mennesker, der tilsyneladende lufter den trebenede hund på Vesterbro, har brugt navnet Lana.

- Jeg har været inde på Vesterbro mange dage og nætter for at lede. Det samme har mange andre mennesker, der er kommet helt fra Haderslev og Kolding for at hjælpe. Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal gøre, siger Laila Thøgersen.

LÆS OGSÅ: Kendte danskere ind i jagten på trebenet hund

Teorien er, at et dybest set venligt menneske har taget Lana til sig - måske en hjemløs, der har fundet hunden i Sorø. Vedkommende ved godt, at hunden er savnet af sine ejere - men vælger alligevel at beholde den.

- Jeg appellerer til, at jeg får Lana hjem igen. Jeg er ikke vred på dig, jeg savner bare min hund, lyder Laila Thøgersens bøn til mennesket, der har Lana

Lanas forsvinden er for længst meldt til politiet og delt på diverse efterlysningssider for hunde.

Ser du Lana, kan du kontakte Laila Thøgersen på tlf. 23669262 eller maile på [email protected] Politiet kan også informeres på tlf. 114.

Den charmerende Lana, som er voldsomt savnet hjemme i Sorø. Foto: Privat

Sådan ser Lana ud

 

Lana er kridhvid, korthåret med brune aftegninger i hoved og på ørerne samt nogle pletter på kroppen.

 

Har fået amputeret venstre forben over sit knæ.

 

Er på højde med lille labrador og vejer cirka 11 kilo.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.