Ishøj-ægtepar på førtidspension vinder milliongevinst

Et ægtepar fra Ishøj scorede syv millioner i Lotto. - Nu skal vi ha' bil, siger de.
Det var surrealistisk, men sandt. Et ægtepar fra Ishøj tjekkede Lotto-tallene og fandt ud af, at de havde vundet syv millioner kroner. Parret - som dog ikke er afbilledet her - blev ovenud lykkelige over deres held.
Det var surrealistisk, men sandt. Et ægtepar fra Ishøj tjekkede Lotto-tallene og fandt ud af, at de havde vundet syv millioner kroner. Parret - som dog ikke er afbilledet her - blev ovenud lykkelige over deres held. Scanpix - modelfoto

Et mand og hans hustru måtte knibe sig selv og hinanden hårdt i armene, da de med nogle dages forsinkelse tjekkede Lotto-tallene ud for lørdag i sidste uge.

Der var bingo. Mega-bingo! Ægteparret, der er førtidspensionister og bosiddende i Ishøj, havde nemlig vundet syv millioner kroner.

- Det er helt surrealistisk. Jeg kunne ikke sove før klokken halv seks om morgenen, fortæller den heldige ægtemand ifølge sn.dk.

Vinderkuponen var købt i en Bilka i Ishøj, og det havde Danske Spil noteret sig, før ægteparret var blevet klar over deres held. I en pressemeddelelse skrev Danske Spil således sidste søndag, at vinderkuponen fra Ishøj var den eneste fuldtræffer den pågældende lørdag.

Så snart parret kunne samle sig oven på chokket, fik de kontaktet Danske Spil for at få registreret sig med navn og adresse og knyttet det til kuponen. Bare for en sikkerheds skyld, som de siger - hvis nu de mistede kuponen.

Købte da lige en ... Mercedes

Ægtemanden siger til sn.dk, at parret var helt oppe og køre, og at de var vågne det meste af natten.

De er begge er i slutningen af 40’erne, har tre børn og har allerede lagt en plan:

Deres gæld skal betales ud, de vil have bil - det har der ikke været råd til før, men nu har de allerede bestilt en splinterny Mercedes - og de vil flytte i hus.

Vinderparrets kvindelige halvdel døjer nemlig med at gå, så de vil vældig gerne ned i stueplan og bo.

- Jeg er helt vildt glad. Vi kan få opfyldt alle vores drømme. Pengene falder på det helt rigtige sted, og jeg er over-over-overglad, jubler manden til sn.dk.

Parret har fornuftigt nok sagt ja tak til et besøg af Danske Spils millionærrådgiver.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.