Ishockeyklub mangler en million kroner

Ishockeyklubben Aalborg Pirates skal finde en million kroner inden sin egen deadline sent fredag aften.
Ishockeyklubben Aalborg Pirates er tæt på at give op. Klubben mangler nemlig at finde en million kroner inden fredag aften.
Ishockeyklubben Aalborg Pirates er tæt på at give op. Klubben mangler nemlig at finde en million kroner inden fredag aften. Foto: Jan Korsgaard/Polfoto

Hvis ikke ishockeyklubben Aalborg Pirates finder en million kroner inden fredag aften, kan det være slut med ishockey i landets bedste række for en stund.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse torsdag.

For lidt mere end to måneder siden bad klubben det lokale erhvervsliv om hjælp og den redningsaktion har tilsyneladende givet for få penge i kassen.

- Redningsaktionen er på trods af mange velmenende bidrag tæt på at være forgæves. Fakta her tæt på deadline er, at Aalborg Pirates fortsat mangler op mod en million kroner og gerne mere for at stå styrket i det kommende togt i den bedste ishockeyrække.

Sådan lyder det i pressemeddelelsen fra klubben.

Fristen til at finde den sidste million kroner, har klubbens ledelse sat til midnat natten mellem fredag og lørdag.

- Vi vil herefter bruge weekenden på at vurdere situationen og tirsdag efter et bestyrelsesmøde melde ud, om Aalborg fortsat skal have topishockey, eller om vi må komme med en konkursmelding. Ikke mere klynk. Det er de barske realiteter, siger bestyrelsesformand Morten Fals.

- Vi har fejlet med for mange forkerte folk på for mange forkerte pladser, fortsætter han.

Aalborg Pirates nåede kvartfinalen i Metalligaen i denne sæson, men tabte med 1-4 i kampe til lokalrivalerne fra Frederikshavn.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.